Ece Ronay'ın Mehmet Ali Erbil tarafından taciz edildiğine dair iddialar gündemi meşgul etmeye devam ediyor. İkili arasındaki gerilime dâhil olan Fatih Ürek, Erbil'i savunurken Ronay'ın tacizi ifşa etmesinin sebebinin 'ismini duyurmak ve prim kazanmak' olduğunu savundu ve Ronay'ı edepsizlikle suçladı.
Kaynak: ...
Ece Ronay ve Mehmet Ali Erbil bir klip çekiminde bir araya gelmişti. Ancak daha sonra Ronay, Erbil'in kendisini taciz ettiğini iddia ederek ilgili mesajları ifşa etmişti.
Erbil hemen akabinde bir açıklama yaparak kendini savunmuş ve "mahkemede hesaplaşacağız" demişti.
Gün geçtikçe daha da şiddetlenen bu skandala Ronay'ın nişanlısından tutun da Erbil kızı Yasmin Erbil'e kadar pek çok kişi de dâhil olmuştu.
Taciz iddialarıyla ilgili bir başka açıklama da Fatih Ürek'ten geldi. 2. Sayfa porgramına konuk olan Ürek, Mehmet Ali Erbil'i savunan açıklamalarıyla dikkat çekti.
Erbil'in "Mehmet Ali söylüyor zaten ben yürüyen bir insanım diye" açıklamasını öne sürerek haklı göstermeye çalışan Ürek, Ece Ronay'ın tacizi ifşa etmesini de edepsizlik olarak yorumladı.
İşte Ürek'in açıklamalarından satır başları: 'Mehmet Ali söylüyor zaten ben yürüyen bir insanım diye. Adam normalde yürüyemiyor. DM'den yürüyorum diyor.'
'Bizim bir edep, haya vardı. Kalkıp ay geldi telefonumda bana taciz, şunları şunları söyledi deyince ortalığa çıktığında o ayıp sayılıyordu. Şimdiyse prim sayılıyor. Ne oluyor açıklıyor da? Açıklıyor da ne oluyor? Kadını öldüren insan serbest bırakılıyor. Ben tanımıyorum Ece Ronay kim... İsmini duyurdu işte bravo.'