Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatiha Kardeşim olur musun

Fatiha Kardeşim olur musun
0
339

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Birbirimizin ruhaniyetine Fatiha okuyalım mı? yukarıdaki kardeşimize okuyalım ve okudum diye yazalım inşaAllah

İlk önce ben hem sizler hem sitedeki tüm kardeşlerime okuyorumRabbim kabul etsin hepimizi kendi rızası için seven,Ahirette buluşturacağı kullarından eylesin

Benim Fatiha kardeşim olurmusun bana bir Fatiha okurmusun?

Similar threads

“Sana kitabı indiren O’dur Kur’an’ın bazı ayetleri muhkemdir ki, bunlar kitabın esasıdır Diğerleri de müteşabihtir Kalplerinde eğrilik olanlar, fitne çıkarmak ve onu tevil etmek için ondaki müteşabih ayetlerin peşine düşerler Halbuki onun tevilini ancak Allah bilir İlimde yüksek payeye ulaşanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
1) SALİHGerçek Rüyalar Başlar Bu rüyalar şimdiye dek gördüklerinden daha nettir ve kalıcıdır Günler geçse de unutmazsın Rüyaların bazıları felek ve kazayı gösterir ve gerçekleşir Bu Nedenle alın yazısı ve kazanın insan hayatındaki önemini anlar ve yaşarsın İleriki günler veya yıllarında da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
261
HAYATI Seyda Muhammed Konyevi (KS), miladi 1942 yılında Mardin ilinin merkezine bağlı Konaklı köyünde doğdu Seyyid Muhammed Raşid (KS)’ in halifelerinden olan Seyda Muhammed Konyevi (KS) şu an hayatta olup Konya sivil havaalanı civarında bulunan Reyhani köyünde insanlara Allahu Zülcelal’ ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
PEYGAMBERİMİZ'DEN ELLİBEŞ ALTIN ÖĞÜT ve ON NASİHAT Değerli üstad Ahmed b Muhammed Tâhûn hadislerin tahricini çıkarıp şu kelimeleri de lutfetmiştir Sunarken: Allahû Teâla (cc) bizlere elçisi Muhammed (sav)'e Rabbinden getirip tebliğ ettiği şeylerde O'na uymayı, örnek alıp yolundan gitmeyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
İlk mektebi bitirirler Orta, mektebi, lise, üniversite bilirler… Bunlar doğrudan doğruya bu yola girerlerse Salihin Mertebesine kadar yükselirler Onlara aşağıda sual yoktur Pasoları vardır… Buyurun! derler Bu buyurun paso da burada alınır oğlum, burada! Namaz kılmaklanda değil haa…...
Cevaplar
0
Görüntüleme
146
858,468Konular
981,191Mesajlar
29,541Kullanıcılar
osmanımSon üye
Üst Alt