Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fatiha Suresi Abdestsiz Okunur mu

Fatiha Suresi Abdestsiz Okunur mu
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Fatiha Suresini Abdestsiz Okuyabilirmiyim

Fatiha Suresi Abdestsiz Okunurmu

Ezbere abdestsiz Fatiha suresi okuyabilirsiniz,ama Kur'an dan yuzune bakarak okumak icin abdest almanız gereklidirRegly doneminde ki kadın temizlenmeden ezberede okuyamazsınız

Similar threads

Fatiha Suresini Abdestsiz Okuyabilirmiyim Fatiha Suresi Abdestsiz Okunurmu Ezberden abdestsiz Fatiha suresi okuyabilirsiniz,lakin Kur'an dan yüzüne bakarak okumak için abdest almanız gereklidirRegly döneminde ama bayan temizlenmeden ezberede okuyamazsınız *
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Fatiha Suresi Fazileti Ned,r Fatiha Suresi'nin Faziletleri Fatiha Suresi ovgu ve dua olarak ikiye ayrılır Allah, Fatiha Suresini okuyanı over Fatiha Suresini okuyan kişi tum Kuranı okumuş gibi sevaba nail olur Fatiha Suresi 7 ayettir Fatihayı cok okuyan kişiye bu ayet Cehennem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Salatı Tefriciye'nin abdestli okunması şart mıdır? Acıkcası bende cok merak ettim ve araştırdım Salatı Tefriciye duasını okurken abdestli olmamızın gerekli olup olmadığınıVe oğrendim ki Salatı Tefriciye abdestsizkende okunabilirmiş abdestli olmamız şart değilmiş Salatı Tefricye okurken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Fatiha Suresinin Fazileti Fatiha Suresinin Onemi Fatiha Suresini Okumanın Faydaları Fatiha Suresi ovgu ve dua olarak ikiye ayrılır Allah, Fatiha Suresini okuyanı over Fatiha Suresini okuyan kişi tum Kuran'ı okumuş gibi sevaba nail olur Fatiha Suresi 7 ayettir Fatihayı cok okuyan kişiye bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
283
Herhangi bir iş ile meşgul iken, abdestsiz olan bir kimsenin, duâ okumak, istigfar çekmek, salevat-ı şerife getirmek, kelime-i tehlil gibi zikirleri söylemesi uygun mudur? CEVAP Abdestsiz, duâ okumak, istigfar çekmek, salevat-ı şerife getirmekte mahzur yoktur. Boş dururken de, iş yaparken de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
263
858,500Konular
982,387Mesajlar
32,979Kullanıcılar
kara kartalSon üye
Üst Alt