Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatma Girik öldü iddialarına cevap gecikmedi: 'Gayet iyiyim'

Fatma Girik öldü iddialarına cevap gecikmedi: 'Gayet iyiyim'
0
53

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
fatma_girik_oldu_iddialarina_cevap_gecikmedi_gayet_iyiyim_1598684051_0478.JPG

Usta sanatçı Fatma Girik, sosyal medyada dolaşan 'öldü' iddiaları hakkında açıklama yaptı. Sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirten Yeşilçam'ın usta sanatçısı Girik, "Böyle haberleri nasıl yapıyorlar? Sağlıklıyım. Kedilerimle, köpeklerimle çok mutluyum." diye açıklamada bulundu.

Türk sinemasının en önemli isimlerinden biri olan Fatma Girik'in sosyal medyada öldüğü yönündeki ortaya birçok iddialar atılmıştı. Ünlü sanatçının öz yeğeni yapılan iddiaları yalanlarken, Fatma Girik'ten de konuyla ilgili açıklama geldi. Yeşilçam sanatçısı Girit, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirterek, "Böyle haberleri nasıl yapıyorlar? Sağlıklıyım. Annem, kardeşim yanımda" dedi. 

Birçok Türk filminde oynayarak Yeşilçam'a damga vuran usta sanatçı Fatma Girik Demirören Haber Ajansı'na (DHA) telefonda yaptığı açıklamada, hakkında, 'öldü' iddialarına, yalanlayarak hayranlarına, "İnanmasınlar, gayet iyiyim, sağlıklıyım" dedi.

TJDxM_1598683980_9939.jpg

Bodrum'daki 3 katlı deniz manzaralı evinde istirahat eden Girik sosyal medyada hakkında çıkan 'öldü' haberlerinin kendisini üzdüğünü belirterek "Böyle haberleri nasıl yapıyorlar? Sağlıklıyım. Kedilerimle, köpeklerimle çok mutluyum. Annem, kardeşim yanımda. Pandemi sürecinde kitap okuyorum. Film izliyorum" diye konuştu.

hUEFW_1598683954_7009.jpg

Twitter hesabından Girik'in ölüm haberleri hakkında açıklama yapan ünlü magazin muhabiri Burhan Akdağ, "Biraz evvel saat 12.00'de Fatma Girik'in yeğeni Günay Girik ile konuştum. Fatma Girik ile ilgili çıkan haberlere çok üzüldüklerini bu tür haberleri yapanlar için kanuni işlemlere başladıklarını söyledi" dedi.

858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt