Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatma Şahin CHP'li belediyelere 'FETÖ ve PKK' benzetmesini kabul etmedi: Doğru bulmuyorum

Fatma Şahin CHP'li belediyelere 'FETÖ ve PKK' benzetmesini kabul etmedi: Doğru bulmuyorum
0
52

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
Yeni%2DSafak%2Dyazarindan%2DFatma%2DSahin%2De%2Dcok%2Dsert%2Dsozler%2DYahu%2Dbu%2Dnasil%2Ddil%2Dparmak%2Dsallamayi%2Dkimde%2Dgordun%2Dbos%2Dverin%2Dbu%2Dsanal%2Dhokkabazliklari%2D234019%2Ejpg

Erdoğan, caliliklerle koordine olmadıklarını söylediği CHP'li belediyelerin salgına karşı yardım teşebbüslerine "FETÖ ve PKK" benzetmesi yaparak reaksiyon göstermiş, "Asli işlerini yürütemeyen CHP'li belediyelerin giriştikleri bu cins faaliyetlerin maksadı gösteri yapmaktır. Bunlar FETÖ ve PKK tarafındaki örgütler tarafından da denenmişti. Sorun ekmek dağıtmak değil, bunu kentteki başka faaliyetlerle uyumsuz, plansız yapmaktır. Sorun rastgele bir mevzuda farklı düşünmek değil, palavra söylemektir" demişti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Lideri Fatma Şahin, kelam mevzuyu benzetmeyi 'kabul etmesinin mümkün olmadığını' söyledi.

Yavuz Oğhan'la Bidebunudinle programına konuk olan Şahin, mevzuya ait şu tabirleri kullandı:

"Halkın oyuyla seçilmiş belediye liderlerimiz. Yol ve yollarımız farklı olsa da oturulur konuşulur. Ki esasen söylendiğinde de bu türlü bir benetme üzerinden gidilmedi, genelleştirme üzerinden gidildi. Çok bilmiyorum ancak. bu türlü bir ifadeyi yanlışsız bulmuyorum."

858,496Konular
981,831Mesajlar
29,877Kullanıcılar
SnowClowerSon üye
Üst Alt