Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatmagulun Sucu Ne Benim Hala Umudum Var Şarkı Sozu

Fatmagulun Sucu Ne Benim Hala Umudum Var Şarkı Sozu
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Fatmagulun Sucu Ne Yeni Sezon Fragman Şarkısının Sozleri
Fatmagulun Sucu Ne 2 Sezon Fragman Şarkısının Sozleri
Benim Hala Umudum Var Şarkısı Fatma Gulun Sucu Ne

Benim Hala Umudum Var Şarkısının Sozleri

Benim hala umudum var isyan etsem de istedigim kadar
Inad etsem bile birakmazlar sahibim var
Benim hala umudum var seviyorlar bazen soruyorlar
Hayran hayran seyret ister katil ister vazgec
Guzel gunler bizi bekler eyvallah dersin olur biter
Guzel gunler bizi bekler eyvallah dersin gecer gider
Boyun bukup onunde aglasam sessizce su garip gonlum affolur mu
Bu firtina durulur mu benden adam olur mu
Korkarim aska zararim dokunur mu
Elveda sana yeter tamam bitsin artik bu dram bu fotoroman
Ham meyvayiz hala koparmislar dalimizdan
Guzel gunler bizi bekler eyvallah dersin olur biter
Guzel gunler bizi bekler eyvallah dersin gecer
Giderbiraksam kendimi soyle oh ne rahat
Buda gecer gulum yasamana bak
Alinacak dersler var sorulacak sorular
Buda gecer gulum bizden bu kadar

Similar threads

Fatmagulun sucu ne Benim hala umudum var sozleri Fatmagulun sucu ne dizisi yeni sezonu Mazhar Alansonun Benim Hala umudum var şarkısıyla merhaba dedi Yeni sezonun ilk fragmanında soylenen bu guzel şarkının sozleri ise şoyle Benim Hala Umudum Var şarkısının sozleri Benim hala umudum var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Fatmagulun sucu ne Seni Benden Alamazlar sozleri Fatmagulun sucu ne duğun alışverişinde calan şarkının sozleri Seni benden alamazlar İnan benim canım sensin Gidemezsin gidemezsin Nasıl sevdim bilemezsin Gozlerime bakta inan Senin icin kimmiş yanan Belki birgun benden sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Benim Hala Umudum Var Oyuncu Kadrosu Merakla beklenen yerli bir diiz daha cekimlerine başlamak uzere Benim Hala Umudum Var dizisinin oyuncu kadrosu belirlendiGenc oyuncuların yanı sıra usta oyuncularında yer alacağı Benim Hala Umudum Var dizisinin hazırlıklarına buyuk bir titizlikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Aynur Aydın Anlamadığım Şey Cok Şarkısı Sozu Aynur Aydın Anlamadığım Şey Cok Şarkısının Sozleri Anlamadan aşık oldum Tutuldum yok tu cozum Yemin di o her sozun Dağıldım yazık yine Zamansız mı cicek actım Burundum her rengine İnandım mevsimine Sararıp soldum yine Eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Benim Hala Umudum Var Dizisi Ne Zaman Başlayacak Star Tv ekranlarında yepyani bir dizi başlıyor cok yakında yayınlanmaya başlayacak olan bu guzel dizinin başrol oyuncuları Gizem Karaca ve Berk Oktay Benim Hala umudum var Star tv ekranlarının yeni sezondaki en iddialı dizilerinden biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt