Fatmagül'ün Suçu Ne Kerim Vuruldu Ölecek mi ? fatmagülün suçu ne kerim fatmagülün suçu ne kerim ölecek mi fatmagülün suçu ne kerim vuruldu Sevgili melekler, ekranların soluk soluğa izlenen dizilerineden Fatmagül'ün Suçu Ne yeniden heyecanlı bir fragmanla izleyicileri merak içinde bıraktı Fatmagül’ün önümüzdeki hafta ekrana gelecek olan 58 bölümünde Fatmagül’ün eski nişanlısı Mustafa, öfkeden delirip Kerim’i vuruyor 1549264149 1549264149 fatmagulunsucunekerimvurulduolecekmi5c57e519c6731fatmagulunsucunekerimvurulduolecekmi5c57e519c6731fatmagulunsucunekerimvurulduolecekmi5c57e519c6731 Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinin 58 bölümünde, Fatmagül Mustafa yüzünden yeni bir acıyla daha sınanacak Mustafa daha önce kendisini Fatmagül’ün gözü önünde 2 defa affedip öldürmekten vazgeçen Kerim’i silahla yaralayacak Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak birim finalinde şunlar yaşanacak Fatmagül yola çıkam Kerim’i merak eder ve telefona sarılır Kerim’e ‘Yolda mısın hala merak ettim?’ diye sorar Kerim de ‘Acilen geldim canım derhal’ der ve ikili arasındaki bu arkadaşça sohbeti Kerim’in peşindeki Mustafa duyar Hala Fatmagül’ü fazla seven Mustafa bu durun üzerine çılgına döner Daha önce Fatmagül’ün tecavüzcülerinden Vural’ı öldüren Mustafa, Kerim’in Fatmagül’le olan aşkına tahammül edemez Fatmagül ile eski mutlu günlerini hatırlayan Mustafa, kendisinin içinde olması gereken mutluluğu yaşamış Kerim’den sonsuza kadar kurtulmaya karar verir Mustafa kendi kendisine’Daha önce bir kere katil oldum, ikincisi ne fark eder’ diye düşünür Mermiyi namluya sürdüğünde Kerim sesi duyar, korkuyla sese dürüst döner Karanlıkta sadece namluyu görür Kerim ona dönünce Mustafa refleksle alev eder Vurulan Kerim’in yüzü acı içinde kalır Kerim’İn ‘Ahh’ diye bağırdığı duyulur Bizim tahminimiz Kerim'in yan ki ölmeyeceği yönünde Eh, bu değin talihsizlikler yaşamış bir çifti senaryonun sonunda böyle ayırırlarsa halk ayaklanma eder zaten Seyredecek ve göreceğiz meleklerfatmagulunsucunekerimvurulduolecekmi5c57e519ca508alt