Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fatoş Kabasakal ikinci kez anne oluyor: 20 kilo aldım...

Fatoş Kabasakal ikinci kez anne oluyor: 20 kilo aldım...

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
fatos_kabasakal_ikinci_kez_anne_oluyor_20_kilo_aldim_1602829546_6453.jpg

Kızı Mila'yı 1,5 yıl önce kucağın alan manken ve oyuncu Fatoş Kabasakal, ikinci defa anne olmaya hazırlanıyor.

2018 yılında iş insanı Erkan Kayhan ile evlenen ve ikinci kez annelik heyecanı yaşayan oyuncu ve sunucu Fatoş Kabasakal, 20 kilo aldığını söyledi.

8xykw_1602829440_1073.jpg

37 yaşındaki manken, "Bir oğlumuz olacak. İsim arıyoruz. Daha bir isim koymadık" dedi.

AOtz2_1602829501_08.jpg

İlk hamileliğimde karnının bu kadar büyümediğini belirten Kabasakal, "Erkek çocuklarda annelerin karnı daha çok büyüyor ve daha sivri oluyor. Benim kilo almam beni rahatsız etmiyor, aldığım gibi doğum sonrası verebiliyorum. Çocuğum, sağlıklı doğsun, kilo almamda sıkıntı yok. Şu an dokuz aylık hamileyim yarın birgün doğurabilirim." şeklinde konuştu.

Similar threads

Ünlü şarkıcı Bengü ikinci bebeğe hamile olduğunu sosyal medyadan duyurmuştu. Selim Selimoğlu ile evliliği süren Bengü Avm çıkışı gazetecilere bebeğinin adını açıkladı. Selim Selimoğlu ile evliliği devam eden ünlü şarkıcı Bengü hayranlarına müjdeli haberi verdi. Geçtiğimiz yıllarda kızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Ünlü müzikçi Bengü ikinci bebeğe gebe olduğunu toplumsal medyadan duyurmuştu. Selim Selimoğlu ile evliliği süren Bengü Avm çıkışı gazetecilere bebeğinin ismini açıkladı. Selim Selimoğlu ile evliliği devam eden ünlü müzikçi Bengü hayranlarına müjdeli haberi verdi. Geçtiğimiz yıllarda kızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Ünlü futbolcu Arda Turan ikinci kez erkek babası oldu. Eşi Aslıhan Doğan Asil Aslan adındaki bebeğini dünyaya getirdi. Arda Turan sosyal medya hesabından bu müjdeli haberi sevdikleriyle paylaştı. Asil Aslan dünyaya geldi. Sosyetik güzel Aslıhan Doğan ve ünlü futbolcu Arda Turan ikinci kez...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Doğum yapar yapmaz tatile giden Aslıhan Doğan'ın oğlu Asil Aslan görüntülendi. Ailecek tatil yapan Arda Turan ailesi objektiflere yansıdı. Tekneleriyle Muğla sahillerini gezen çiftin neşeli halleri maşallah dedirtti. Asil Aslan Turan ilk kez objektiflere yansıdı. HaberTürk muhabirlerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Ünlü şarkıcı Bengü ikinci bebeğe hamile olduğunu sosyal medyadan duyurmuştu. Bengü ve Selim Selimoğlu çifti, ikinci kez anne baba olma heyecanı yaşadılar. Selim bebek dünyaya geldi. Bengü alie pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. İlk bebeğini 2019 yılında kucağına alan sanatçı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,543Konular
981,905Mesajlar
32,560Kullanıcılar
emoooSon üye
Üst Alt