Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fatura Dramı: Boş Kuyuya 600 TL Elektrik Faturası Geldi

Fatura Dramı: Boş Kuyuya 600 TL Elektrik Faturası Geldi
0
77

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-cea49c84c10c714497044aec32ce757fbe7f3270.jpg

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ereğli ilçesinde çiftçilerle bir araya geldi. Gürer'in dinlediği çiftçilerden çiftçi Salim Ulucan, boş olan sulama suyu kuyusuna 600 lira tutarında elektrik faturası geldiğini söyledi.

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre, CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Ereğli’nin Yeniköy bölgesinde çiftçilerle bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Yoğun kar yağışı altında sorunlarını CHP Milletvekili Gürer’e anlatan çiftçiler, artan girdi maliyetleri nedeniyle üretim yapamayacak duruma geldiklerini söyledi.

CHP Milletvekili  Ömer Fethi Gürer’e yaşadığı sorunları anlatan Yeniköylü çiftçi Salim Ulucan gübre ve tohum fiyatlarının aşırı derecede artması nedeniyle bu yıl ekim gerektiği kadar yapamadıklarından yakındı. Ekim yaptıkları tarlalara gübre atamadıklarını ifade eden Sami Ulucan, giderlerin gelirleri kurtarmadığını belirtti.

Boş olan sulama suyu kuyusuna 600 lira tutarında elektrik faturası geldiğini anlatan Salim Ulucan, “İki ay sonra sulama sezonu başlayacak; o zaman ne kadar fatura gelecek tahmin bile etmek istemiyorum, çok korkuyorum”  diyerek artan elektrik maliyetlerine tepki gösterdi.

Similar threads

Patates üreticilerini tarlada ziyaret ederek, sıkıntılarını dinleyen CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, patatesin tarlada 40 kuruşa bile alıcı bulamadığını belirterek, “1 ton patates, 1 çeyrek altın etmiyor. Borç batağı içindeki çiftçi bırakın düğün yapmayı, düğüne bile gidemiyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
46
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, vatandaşların elektrik dağıtım şirketlerine olan borçlarını soru önergesiyle TBMM gündemine getirdi. Önergeyi yanıtlayan Güç ve Olağan Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 2019 yılında üretilen 329 milyon 685 bin 762 faturanın yüzde 1.26’sı ödenmediği için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in soru önergesini yanıtlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 2019 yılında abone gruplarının binde 63’ünde, faturaların ödenmemesi nedeniyle zorunlu kesinti yapıldığını açıkladı. CHP'li Gürer, "Faturasını ödeyemediği için doğalgazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Altın ve döviz kurlarındaki artışın temel tüketim eserlerine de artırım olarak yansıdığına dikkat çeken Gürer, “Döviz kurları ve altın fiyatlarındaki artış oranı minimum fiyata artırım olarak yansıtılsın” teklifinde bulundu. Sene başında 473 TL olan çeyrek altının 840 TL'ye, 5.95 TL olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'in önergesini yanıtlayan Dönmez, elektrik dağıtım işinin özel sektöre devri aşamasında bazı şirketlerin kasa ve bankada tutulan paralarla haksız kazanç elde ettiğinin belirlendiğini bildirdi. DAVA AÇILDI 5 dağıtım şirketi hakkında alacak davası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt