Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fazıl Say, Sezen Aksu'nun 'Avcı' Şiirini Besteleyecek

Fazıl Say, Sezen Aksu'nun 'Avcı' Şiirini Besteleyecek
0
27

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
s-b207f35daf2c3916ceb51bc6bcf665d418f35354.jpg

Fazıl Say, Sezen Aksu'nun kendisini hedef alanlara yönelik verdiği yanıtta paylaştığı 'Avcı' isimli şiirini besteleyeceğini duyurdu. Say, 'Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım layık olmak için' ifadelerini kullandı.

Sezen Aksu'nun kendisini hedef alanlara yönelik verdiği yanıtta paylaştığı 'Avcı' isimli şiiri Fazıl Say tarafından bestelenecek.

Say, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, 'Hepinize güzel bir gün dilerim. Sessiz bir odadayım. Önümde “Avcı” adındaki şiir. Nasıl bestelerim diye düşünüyorum. Merak etmeyin, şairinden izin aldım. Kendisi bestelemeyecekmiş, yapmak isterim bu durumda. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım layık olmak için' dedi. Say, şöyle devam etti: 

'Bir 'kadın şairler' projemden bahsetmiştim. 2023’e yetiştireceğim. Gülten Akın, Birhan Keskin, Nilgün Marmara, Gonca Özmen, Lale Müldür ve daha pek çok şair, genç şairler de var, 15. Yüzyıldan Zeynep Hatun da var. Elbetteki Sezen Aksu da var. Ve bence en anlamlı şiiri... Çalışmaya.'

Ne olmuştu?

Sezen Aksu, 2017’de yaptığı bir şarkıda geçen 'Binmişiz bir alâmate. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e...' sözleri nedeniyle hedef gösterilmişti.

Aksu, yaptığı açıklamada, 'Malumunuz olduğu üzere konu ben değilim, konu memleket. Kendimi bildim bileli çeşitli insanlık hallerini gözlemliyor ve söze döküyorum biliyorsunuz' demişti. Aksu açıklamasında Avcı' isimli şarkısının sözlerini de paylaşmıştı. O şiirin sözleri şöyle:

Sen beni üzemezsinZaten çok üzgünümNereye baksam acıNereye baksam acıBen avım sen avcıVur bakalım….

Sen beni sezemezsinDilimi ezemezsinNereye baksam acıNereye baksam acıKim yolcu kim hancıDur bakalım…

Beni öldüremezsinSesim, sazım, sözüm var benimBen derken ben herkesim

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt