Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fazla acayip bir durum!

Fazla acayip bir durum!
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
evet ben 10cu sınıfa gidiyorumsınıfımdaki kız sürekli bana bakıyordubir gün o kızın benden hoşlaşmadğını anladım şaşırdımHerneyse 1 2 dialog geçti aramızda facede bayaa bayaa her akşam konuşmaya başladık bn bu kızın en yakın arkadaşıyla yakındım söyledim kız tanıyalım birbirimizi dedi
Kızla aramızdan 1 ay geçtikten daha sonra bna karşı bişey hissediyormsn dedim o hayır fakat arkadaşız tabiiki dedi ben diyaloğumu kestim(tabii azıcık ihtilaflı bi küslük)
sınıfta aralıksız göz göze geliyoruz ama bu tartışma olmadan önce konuşurken beni resmi olarak kıskanıyor tavırlarındaydı Bir kızla gidiceğimi öğrense trip atıyodu suratı düşüyodu Kız kardeşim bile seni kıskanıyor dedi ağzını arattım kıskanmıyorum dedi Hatta 1 kere sinirlendirdimde git sen başka kızlarla konuş SAlak mal diye saydırdı şimdide görev için mesaj attı ordan açıldı konuştuk sizce Durum ne ne yapmaya çalışıyor ?

858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt