Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fazla Çaresizim Fikir Verin

Fazla Çaresizim Fikir Verin

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
15 yaşındayım ilk sevgilimdi daha dün ayrıldık facebook da ders grubun da tanıştık fotoğrafımdan hoşlanmış 1 gün arkadaş gibi konuştuk önerge etti kabul ettim fakat ısınamadım birincil 5 gün içinde 5 kere ayrıldım daha sonra sevdim sürekli hayaller felan kuruyorduk daima o açıyordu o konuları kalpten severim sevdimmi de bırakmam dedi diğerleri gibi değilim adamım dedi çok iyi davrandı sevgisini hissettim benzer ildeyiz lakin ilçelerimiz arası birazcık uzakta bi iki kez verdiği sözde durmadı o yönünden şikayetçiydim daima özür dilerdi kusursuz olsa bile ya fazla iyiydik biz sonradan 80günümüzde buluştuk yüzüme karşı seni seviyorum dedi elimi tutma felan değil müsade vermeme de zaten buluşmadan önce 23 gün önce ara verelim demişti ben istemedim ikna ettim benim yaşadıklarımı dost kardeş dediğim erkelere anlatmamı yani aramıza başkalarının karışmasını istemiyordu o duraklamak istediği gün bitane erkek kardeşim dediğim insan aradı ozaman banal kızdı bıktım şu durumundan dedi lakin ben sadece fazla kötüydüm derdimi anlattım herşeyi ona olan sevgimden yaptım buluştuğumuz gün akşamı sıkıldım dedi aralıksız pek dedi ayrılalım dedi çok yalvardım çok göz yaşı döktüm döküyorum hala ben onu kaybetmek istemiyorum ben onsuz yapamam sevgisi iyice her tarafta değildir sizce geri döner mi değerimi anlar mı yada ben ne yaparsam geri döndürebilirim ? inanın okadar çok düş kurduk ancak üniverste izaç en ince ayrıntısına kadar çok söz verdi ben senden hiç sıkılmam ben seni her zaman sevicem ben seninle evlenicem biz hiç ayrılmıcaz kendisi bana ayrılık lafını yasaklamıştı hatta ya cidden fazla inandım ben onunla tüm bunları yaşamak istiyodum ben ona seni beklicem diye laf verdim onun gibi yapmıcam sözüm de durcam sizce ne yapmalıyım ??? :'( :'( :'(

858,496Konular
982,239Mesajlar
30,152Kullanıcılar
SeroxanSon üye
Üst Alt