Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fazla çareSizim :(

Fazla çareSizim :(
0
125

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
eed arkadaşlar anlatıorum konuyu arkadaşLar benım çıktıqım bi kız vardı birincil aşkımdı çok bağlanmıştım temmuz ayında tanıştık ve herşe güzel gidiodu okullar açıldı bundan böyle defalarca msn defalarca msn ve benım 3 günüm daha sonra kulube baslıycam o zaman hiç zaman ayıramıcam dost ne yapmalım terketmek en dorusu olurmu ve buluşmamızın nedenide babası vs müsade vermiomuş sade arkadaşıyla çıkabilcemiş de arkadaşıda varmak istemiormuş ve ben bugun ayrıldım arkadaşlar doğrumu yaptım benm kararım doru gıbı geldı kulube başlıyınca hiç msn açamıcam ve olan yine bana olcak YARDIMLARINIZI BEKLİORUM ABİLERİM ABLALARIM SAYGILARIMLA