iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar benim hikaye 4 yıllık 4 sene önce bir kızı görünce çarpıldımTabi tanışıp konuşuyoruz vs derken bir gün açılım kararı aldım telden mesaj çektim'E senle özel bişey konuşmak istiyorum'dedim cevap olarak'şu an arkadaşlığımızın bozulmasını istemiyorum inan öss nedeniyle kimseyle çıkmamak için kendime söz verdim'dedi ve aradan günler aylar geçiyo ben unutamıyorum,sınıfına onu görmeye gidiyorum,muhabbet ediyorum vs lise son zamanları o kadar görüşemedikderken öss günü geldi çattı o kazandı ben kazanamadımarada mesaj çekiyorum arada o beni soruyo derken sonraki yıl benzer şehirden bi bölümü ben kazanıp onunla benzer şehire geliyorumemrindeki gelmeden önceki yaz daima msn de konuşuyoruz mevzular derinleşiyo ve ben elimden geldiğince onu hala sevdiğimi kesin ediyorumokullar açılıyo ve randevulaşma isteğimi kayıtlı bir süre sonradan kabul ediyorBuluşma günü buluşacağım yere resmen uçarak gittim yanına bi hemcinsimle geldi ben bağlı kim bu falan diyorum tanıştık çocukla vs çocuk kızı bırakıp gittikonuşuyoruz vs o gelenin kim olduğunu cebren ağzından aldım o benim erkek arkadaşm dedi ve gözlerini benden kaçırdı bi daha gözlerimin içine bakamdı emrindeki ağladım ağlayacamBen gitmek istiyorum dedim zor kullanarak otutturdu emrindeki çıt çıkmıyo arada sükunet vsYalvardı resmen gitme diye lakin ben yan ısrarlıyım gidecem yoksa kopacam'ilişkiye başlangıcını sordum:görüşüyoduk normal olmadığına karar verdik'dedibenim için geçersiz bi sebeptiderken tramvay durağına bıraktım ağlaya ağlaya koşa koşa eve gittimAradan süre geçti ayrıldığının haberi geldi şu anda başlamak istiyorumBi öneriniz varmı?Çarşamba günü için ban dua edin arkadaşlar