iltasyazilim
FD Üye
Merhaba arkadaşlar Başlıktan anlıyorsunuz zatenBirini,bir kızı aslında çok seviyorumAma maalesef sevdiğim kız benden 1 yaş büyükVe bu sevdiğim kız benle aynı okuldaİlk olarak okulda gördüm ve fazla pis tutuldumOkulda sınıflarımızın yerleri de yakın değil fakat onu her teneffüs göreyim Zaten en fazla görebildiğim yer okulun yemekhanesiYukarıdan aşağıya inerken ve yemek yemek yerken görebiliyorum Ast o da bana bakıyor Hatta ara sıra ben ona bakmıyorken o bana bakıyorBir keresinde onu yakalamıştımHatta bir kere de onun sınıfıyla bizim sınıfımız maç yapıyordu ve benim başım gerçekte çok ağrıdığından oynayamıyordumVe bir ara etrafa bakınırken onun bana baktığını gördümAma bütün bana bakıp bakmadığını anlayamadım çünkü uzağımdaydıAma böylece gözüküyorduHer neyse ben şu başlıca dek ona olan aşkımda ona bir sürü şiir yazdımKısacası söylediğim gibi fazla fena tutuldumBenim sınıfımdaki ve yaşımdaki birkaç kız bana aşıkAlt bana açılmadılar,itiraf etmediler fakat davranışlarından çok emin ediyorlarBence bunun nedeni yaşıtlarımdan en uzun erkek olmam ve yakışıklı olmam(o kadar olduğumu söylüyorlar) ve okulun basket takımında olduğumdan banal kelli felli olmamYani kaslarımın,pazularımın ve baklavalarım sıradan var lakin dışarıdan natürel oysa bellli olmuyorSöylediğim gibi benim sınıfımdaki kızlar beni seviyor Ama ben o kızları öyle sevmiomGene güzeller ama şu an sevdiğim kız kadar değiller Neyse sonuçta onuçok pozitif göremiyorum ve yaptığım şeylerle onu sevdiğimi açığa vurmak istemiyorumÖnerilerinizi,cevaplarınızı bekliyorum
ŞIMDIDEN TEŞEKKÜRLER
ŞIMDIDEN TEŞEKKÜRLER