Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fazla güvensizlik sorunu yardım edin lütfen

Fazla güvensizlik sorunu yardım edin lütfen
0
241

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar sevgilime güvenmiyorum daha doğrusu çıktığım hiçbir kıza güvenmedim güvenmiyorum nedenini bilmiyorum ama her hareketinde altında bişey arıyorum araştırıyorum araştırıyorum yok bişeyde çıkmıyor fakat ne yaparsa yapsın ben altından birşey çıkarmaya çalışıyorum lütfen bi yardım edin ya nasıl kurtulurum bundan

Similar threads

Daha bugün aldığım WD 1 TB harddisk bozuldu nasıl oldu bilmiyorum Sabah geldi içine film attım akşam taktım bilgisayara ancak bilgisayarımda görünmüyor Yönetten baktığımda görünüyor ancak şu anda hiçbir şey yapamıyorum Lütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Olay biraz uzun ama sıkılmadan okursanız bir çözüm yolu gösterebilirsiniz umarım; Üniversiteye yeni başlamıştım; Burası başlangıç Takriben 2 ay oldu ve kardeşim olarak gördüğüm arkadaşım bir kızdan hoşlandı Ilk dönemin bitmesine eksik kalmıştı Bende o kızın arkadaşını gördüm En öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Üniversiteye başlamıştım bir kızla tanıştım fazla kısa sürede ısındık birbirimize anlaşıyorduk ilk başlarda ona karşısında hislerim yoğun değildi yada ben farkında değildim bilemiyorum çünkü hoşlandığım bir başka kız vardı neyse biz bununla fazla daha cana yakın olduk zamanla birbirimize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
237
es selâmü aleyküm ve rahmetullahi ve berekâtüh Arkadaşlar benim çok büyük bir sıkıntım var Allah(cc) izni ile bana yardım edin Rabbimden bir yol diliyorum beni affeder inşAllah Arkadaşlar bundan yaklaşık 3,4 sene önce çok sayıda kul hakkı yedim Nasıl diye soracak olursanız internetten şikeli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Can Tanrıyar ile Petek Dinçöz 'ün Annesi Aralarında Ne Var ? Bu konu; Can Tanrıyar ile Petek Dinçöz 'ün Annesi Aralarında Ne Var haberi hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, başlığı okuduğunuzda gözlerinize inanamadığınıza eminiz lakin biz de haberi ilk okuduğumuzda kaderin bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,496Konular
981,700Mesajlar
29,775Kullanıcılar
mersinatesiSon üye
Üst Alt