iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar şayet size abuk subuk gelebilir fakat gerçekte hiç birşeyden tutku almıyorum 3 yıldır arada bir dolmuşta gördüğüm bi kız vardıÖncelerden bana yalnızca hoş bi kız ama napıyım olarak düşünüyodum etrafta bi sürü güzel kız var sonuçtaDaha daha sonra hemen lise 4teyim mülk gibi saçlarıda kestirdim tipsizlikte master yaptım şuan saçları kestirmeden önce kızla minik bi olay yaşamıştık o olaydan sonradan neden bilmiyorum kızdan fazla hoşlanmaya başladım fiilen ortada hiç bişey yok sadece dolmuşta yanıma geldi arkada yer boşaldı 1015 saniye felan göz göze bakıştık sonradan sen otur dedim oda çok ince ve alçak tonlu bi sesle tamamğğ dedi sesini bile şiddet duydum ama sahiden neden bilmiyorum o günden sonra bu kız aklımdan bir saniye bile çıkmadı yemek tutku vermiyo oyunlar müsamaha vermiyo kesintisiz aklımda kız çıldırcam konuş demeyin gereksizce nasıl konuşcam tanımıyom selam merhaba diye giremem zaten özgüvenim 0 şuan aptal bi berbere saçımı kestirdim kötü kesmiş zaten bi dahakine kaliteli bi yere gitcem ama lise 4 bitiyo 2 ay kaldıTek tesellim kızın dolmuşta nerde indiğini biliyo olmam ve sınıfımdan biriyle arkadaş olması fazla çaresizim ve sürekli bi acı hissediyorum neden bu kadar tipsizim niçin bu değin şanssızım diye ve en kötüsüde ya erkek arkadaşı varsa fiilen koskocoman acı çekiyorum destek edin napcam