iltasyazilim
FD Üye
*Salak olabilirim ama aptal asla ASENA
*Ben meme kanserine kanımca karşıyım SİNEM GÜVEN
*Allahı size itimat ediyorum TANSU ÇİLLER
*Tüneli kaçmak için mi kazdınız REHA MUHTAR
*İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovarİngiltereden arıyor A TAKIMI
*Kendime ait görüşlerim çok dinç görüşlerim var ama onları daima onaylamıyorum CORC W BUSH
*Polis yolu az daha sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattıKANAL D ASIL HABER
*Eminem dünyaca meşhur bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlarBEYAZ
*23Yüzyılı yaşadığımız bu günlerde başıma gelen bu dramQ KIZI REYHAN
*Cinayetler açık havada minimum kabahat oranına sahibiz WASHINGTON DC VALİSİ MARION BARRY
*Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatımızın manâlı bir bölümünü kaybederiz BROOKE SHIELDS
*Fransızlar amma okumuş küçücük çocukları bile Fransızca konuşuyorİZZET YILDIZHAN
*Cumhuriyet 1927 yılında bildiri edildi Tuğba ÖZAY
*Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh NİHAT DOGAN
*Bugün 10 Kasım Atatürk'ün vefat yıldönümünü şölenlerle kutluyoruzELİFNAĞME
*Ameliyattan daha sonra uyandığımda karşımda Reha Muhtar'ı gördüm, cehennemdeyim sandım! Ahmet Çakar
*Ben Almanya'ya fazla fazla giderim Mesela dün Viyana'daydım İbrahim Tatlıses
*Mikrofona el salla! Kuşum Kültürlü (olasılıkla kameraya el sallaçağrıda bulunmak istiyor)
*Acilen Abidin İngilizce şarkısını söyleyecek İspanyolca Gamze Ökçelik
*Ben eğer belediye başkanı olursam, başkanı olduğum yer İstanbul'un en güzel şehri olacak Davut Güloğlu *
*Ben meme kanserine kanımca karşıyım SİNEM GÜVEN
*Allahı size itimat ediyorum TANSU ÇİLLER
*Tüneli kaçmak için mi kazdınız REHA MUHTAR
*İsmini vermek istemeyen bir izleyici Filiz Ovarİngiltereden arıyor A TAKIMI
*Kendime ait görüşlerim çok dinç görüşlerim var ama onları daima onaylamıyorum CORC W BUSH
*Polis yolu az daha sonra işlenecek bir cinayetin tatbikatı için kapattıKANAL D ASIL HABER
*Eminem dünyaca meşhur bir grup biliyorsunuz değil mi arkadaşlarBEYAZ
*23Yüzyılı yaşadığımız bu günlerde başıma gelen bu dramQ KIZI REYHAN
*Cinayetler açık havada minimum kabahat oranına sahibiz WASHINGTON DC VALİSİ MARION BARRY
*Sigara içmek öldürür öldüğümüzde hayatımızın manâlı bir bölümünü kaybederiz BROOKE SHIELDS
*Fransızlar amma okumuş küçücük çocukları bile Fransızca konuşuyorİZZET YILDIZHAN
*Cumhuriyet 1927 yılında bildiri edildi Tuğba ÖZAY
*Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh NİHAT DOGAN
*Bugün 10 Kasım Atatürk'ün vefat yıldönümünü şölenlerle kutluyoruzELİFNAĞME
*Ameliyattan daha sonra uyandığımda karşımda Reha Muhtar'ı gördüm, cehennemdeyim sandım! Ahmet Çakar
*Ben Almanya'ya fazla fazla giderim Mesela dün Viyana'daydım İbrahim Tatlıses
*Mikrofona el salla! Kuşum Kültürlü (olasılıkla kameraya el sallaçağrıda bulunmak istiyor)
*Acilen Abidin İngilizce şarkısını söyleyecek İspanyolca Gamze Ökçelik
*Ben eğer belediye başkanı olursam, başkanı olduğum yer İstanbul'un en güzel şehri olacak Davut Güloğlu *