Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fazla mu takıntılıyım ?

Fazla mu takıntılıyım ?
0
227

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar bir sevgilim var 1 aydır birlikteyizİşte hoş hoş konuşuyoruz kavgalarımız bile olsa maksimum 1 gün sürüyorSonra barışıyoruz ama zaten basit kavgalar oluyorÇok büyük bir tartışma olmuştu o da 2 gün sürdü geçti sonraSorun şu örneğin ara sıra konular açılıyor işte o senin tırnağın olamaz filan diyorumEski sevgilimin birisi sordu bana boşver onu o senin tırnağın olamaz sevgilimsin diye söylemiyorum gerçekte böyle dedimO da güldü sadeceİşte fakat onun da benzer şeyi bana demesi gerekmez mi ?Örneğin benden önce 2 sevgilisi olmuş 2 si de 3 gün çıkıp bırakmışlarİşte söyledim ne değin kibarsın bir teşekkür bile etmiyorsun üstelik ben belirlenmiş senin eski sevgililerin gibiyimdir dedimO da işte hayır onlar senin tırnağın olamaz dediAma ben söyledikten sonraAyrıca benden önceki sevgililerine defalarca o açılmışİlk defa ben bu kıza açıldımAyrıca fazla özel bir şeyi oluyor mesela benimle paylaşmıyor ben onunla her şeyimi paylaşmama rağmenTek bana yok kimseyle paylaşmıyorHer neyse

Okulda görüşüyoruz her gün

Sorunuz varsa cevaplayabilirimEvet bundan daha sonra tavırlarım nasıl olmalı ?

Similar threads

Birincil ilk olarak yazacaklarımı sabırla okuyacak olanlara çoktan teşekkür ederimÇünkü gerçekte ben fazla zor bir durumdayım ve sizlerin tecrübesine, bilgisine ihtiyacım var Bizim ilişkimiz 8 ay gibi bir vakit sürdü ve de benim zorba ve kıskanç tavırlarım yüzünden, benim sayamadığım değin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
öncelikle şunu belirteyimBu aralar çok konu açtım farkındayım fakat bu konuda kendimi geliştirmeyi kafama koydum bu yüzden açiyordum merak etmeyin bu konudan sonra böylece kohu acmayacagim hm sizin de kafanız karışmamış olur Bir kız vardı ayrilmistik 8 ay mi ne çıktık her ayridligimizda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Yaklaşık 1 senelik ilişkim var düşe kalka bu zamana kadar geldik çok ayrılır çok ağız dalaşı eder barışırdık şu anda 3 4 aydır her şey rayında gibiYine kavgalarımız oluyor ama mutluluklarımız daha pozitif oluyorSizi çok sıkmadan olayı anlatıyorum niçin böyle düşündüğümü Ben azıcık kıskanç bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
301
Olur Ya daha önce burda yazdığım mesajları okumuşsunuzdurO zamanlar bende mutlu idimartık eskisi kadar olmasada mutlu olmaya çalışıyorum bir nebze olsa şu anda size bütün bir hikayeyi tamamen kadar anlatacağım ve bana tavsiyelerinizi bekliyorum 2 sene önceydiOkulların açıldığı vakito hayatımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
merhaba arkadaşlar azıcık uzun oldu lütfen okuyun 2 aylık ilişkimiz dün noktalandı bundan 34 gün önce sevgilim , mesaj atmayı ve aramayı azaltmıştı bir şeyler oldugunun farkındaydım ve gece aradım ve bana sabahtan konuşuruz dedi sabahleyin beni aradı ve bana beni kendinden sogutuyorsun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,496Konular
981,669Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt