Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fazla seviyorum ama..

Fazla seviyorum ama..
0
382

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet ona aşık oldumHem de gördüğüm ilk andagün geçtikçe daha artıyor bu sevgimHerkes geçici falan diyor kendimi avutuyorum fakat ilerliyor durmuyor bu acıÖzellikle de obenden uzak olunca

Evet arkadaşlarben bir kızı seviyorum keza de fazla seviyorumAma onun bana karşı hissetikleri hakkında fikrim yoktoplumsal akıl seni sevmiyorama yine de bir çekim var aramızda sürekli göz göze geliyoruzOna ne vakit görmek istesem oda bana bakıyor ama konuşmuyor benimlesoğuk davranıyorçok fena durumdayım ayrıca benim onu sevdiğimi biliyorsizce ne yapmalıyım

Similar threads

Merhaba arkadaşlarBen gerçekten çok baskı durumdayımNe yapacağımı bilmiyorumYardımcı olursanız çok sevinirimİçinde bulunduğum vaziyeti anlatıyim(Tamamını okumadan açıklama yazmayın lütfen!) Döneme birincil başladığımız anda sınıfta bir kız vardıOnu görür görmez bir şeyler hissetmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
arkadaşlarben kıza 2dönemin ortalarında arkadaşlarıyla senden hoşlanıyorumdiye haber göndermiştimama kız ben kimseyle çıkmam falan dedisonra okulun bitmesine 1 hafta kala kız bana arkadaşıyla seni seviyorum hoşanıyorum fln dediama ben çıkma olayını sevmiyorum diyo(çünkü ilk kez böyle bişe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Merhaba Arkadaşlar, Ilk Olarak yaşımız 17 ikimizinde Ben okuldan bir kızı fazla seviyorum ve onu sevdiğimi 4 aydır biliyor ve 4 aydır bir takım tenefüslerde buluşuyoruzAma son 3 haftadır her öğlen arası buluşuyoruzKız benden hoşlanıyor lakin aşık değilArada kendimi aşık gibi hissediyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
şu anda fazla sevdiğim bi çocuk var dershaneden tanıyodum hiç konuşmuşluğumuzda yoktu ama liseye başlayınca benzer sınıfa düştük fazla konuşmadık tekrar ve daha daha sonra ben bu çocuktan hoşlanmaya başladım fazla efendi ve saçma sapan şeylere bulaşmadığı için baya bi ilgimi çekiyodu bunun en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
Merhaba arkadaşlar Başlıktan anlıyorsunuz zatenBirini,bir kızı aslında çok seviyorumAma maalesef sevdiğim kız benden 1 yaş büyükVe bu sevdiğim kız benle aynı okuldaİlk olarak okulda gördüm ve fazla pis tutuldumOkulda sınıflarımızın yerleri de yakın değil fakat onu her teneffüs göreyim Zaten en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt