iltasyazilim
FD Üye
arkadaşlar ben 18 yaşındayım lise 2 ögrencisiyim bu yasıma kadar kimseyle cıkmadım sınıftaki kızlar sınıfın en yakısıklısısın faln diyolar işte yani allaha cok sükür tipsizsin diyen olmadı lakin ben bilgisayar bagımlısıyım ya dısarı cıkıpta bi yerleri gezemiyorum eve bağlanmışım dışarda hoş kız görür görmez içim bi başka oluyo ya sapık gözüyle bakmayın o anlamda değil hoşlanma anlamda her neyse bu sene sınıfta bi kız gördüm güzeldi fakat o farkında değil çok efendi ve gürültüsüz , takviye sever oda hayatında hic kımseyle cıkmamıs bütün benım istediğim müşteri ve kişilikteydi birincil dönem hiç muhabbetimiz olmadı 2dönem hoca beni arka sırasına aldı birazcık muhabbet geliştirdik işte sonra hoca beni cok konustum diye en arkadaki sıraya aldı ya okulda cok konusurum yani amele amele tiplerle takılıyorum yaptıgım hareketler falan rezalet kızla konusayım diyorum defterini istemekten diğer konu bulamıyorum ne yapcam nasıl samimi olcam destek edin ve nasıl bi yerlerde bişey içme teklifi etcem ayrıca cok facia utancagcım artık intihar etmeyi bile düşünüyorum