Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fazla sıkıntılıyım arkadaşlar yardımmmm

fazla sıkıntılıyım arkadaşlar yardımmmm

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki o kızı unutamadım bir türlü ne süre yazmaya çalışsam ya da yazsam ne cevap veriyor ne görüldü atıyor falan iyice kedere büründüm arada ara sıra cevap veriyor lakin başlıca meşgulüm diye geçiştiriyor son zamanlarda ben hariç herkesle muhabbet ettiğini düşünmekteyim bu da beni kahrediyor iyice 10 dk en fazla konuşmak istiyorum lakin kendisi katiyen imtiyaz vermiyor bu koşul fazla canımı sıkıyor

sizce neden böyle bir şey yapıyor? sorduğumda falan rahatsız ediyorsun diyor her seferinde rahatsız mı ediyorum? ağzından bir laf alamadım gitti canım sıkılmamış gibi gösteriyorum ama içim içimi yiyor destek edin bir yana içimdeki sesler diyor fakat ümidini kesme zaferle ayrılacaksın gibi sözlerle gaz veriyor iç sesim bana ısrar ısrar ısrar ama bir netice yok hemen şimdi napmam gerekiyor?

kızı her gün o kadar sık boğaz etmiyorum ara sıra 23 gün arayla bazense 1 hafta yazmamışlığım bile oluyor

kızın hikayesini zaten biliyorsunuz o yüzden yazmama lüzum değil

önemli anekdot: dalga geçmiyorum

858,496Konular
982,164Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt