Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fazla utanıyorum

Fazla utanıyorum
0
148

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar yarın sevdiğim kızla telefonda konuşacağım Kendisiyle 9 aydır konuşmuyorum Ve Kendisini 2 aydır görmüyorum Bununla telefonda konuşmaya utanıyorum Ama konuşmam lazım Ona açıklama yapmak istediğim şeyler var Ama çok utanıyorum Utanmamak için ne yapmalıyım Kız beni sadece arkadaşı olarak seviyor

Similar threads

Arkadaşlar 15 yaşındayım lise 1 'e gidiyorum, Sınıfımda 3 birey beni seviyor tatlı kızlar lakin ben onlardan sadece arkadaş olarak hoşlanıyorum Gelelim konumuza ben saçlarımı kaldırıyorum bazı arkadaşlarım nasıl kaldırıyosun hoş olmuş filan diyolar, bazıları saçlara bak saçlar reel apaçi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
ARkadaŞlar Bende Klasik birşey yaşıyorumŞimdi Bizim Dersanede bir kız var(Dersanede bir kız değil natürel ) Kız bana bakıyor hemen ben kıza bakamıyorum çünkü öyle bi bakıyorki onun yerine ben utanıyorum ama kızın hakkın nı devretmek lazım şimdi sınıfta kız geliyor yan sıraya oturuyor kızla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Arkadaşlar ben bi kızı seviyorum hemde çılgın gibi ama utanıyorum da, konuya giriyim Kız sevgilisinden yeni ayrıldı fazla kötü olaylar yaşadı benimle paylaştı bunu övüttüm birazcık onu sonradan arkadaşlarım bana söle artık olacağı olsun diyo ben bütün cesaretleniyorum söleyeceğim diyorum msnye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Ben beyza diye bi kızdan hoşlanıyorum biz bu kızla 8 de benzer sınıftaydık samimi değildik şuan farklı okullardayız lakin mesajlaşıyoruz ve de kız bizim mahallede ama yüz yüze görüşmüyoruz ben bu kıza sevdiğimi faceden söledim kız beklemezdim senden gibi şeyler dedi beni engelledi oğlanın biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Öncelikle Selamun aleyküm hepinize arkadaslarım basıma söyle bir husumet geldi fakat isin icinden cıkamıyorum 22 yaşındayım üniversite ögrencisiyim bu zamanıma dek öyle fazla bir ilişkim olmadı , sınıfımızda bir hanımefendi arkadasımızın bana karsı zaafı oldugunu yeni ögrendim kendisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,024Kullanıcılar
kelleavcisiSon üye
Üst Alt