Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

fazlasıyla yardıma ihtiyacım var yardımcı olun lütfen

fazlasıyla yardıma ihtiyacım var yardımcı olun lütfen
0
119

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
mrb benim yakalaşık 2yıl 7 ay süren bir ilişkim var beraber oldugum birey benim babamın eski ögrencisiydi sonra gelip bana ders vermeye başladı derken birbirimize aleyhinde birşeyler hissetmeye başladık yan aramızda büyük bir yaş farkı yok sadece 3 yıl felan neyse birincil çıktıgı kişi elde etmek üzere bizim himen kalkıp babama biz birbirimizi seviyoruz evlenicez diyince babam dolayısıyla kıyamet kopararak bizi ayırdı 2 ay filan bambaşka kaldıktan daha sonra baştan birleştik ama şuan olağanüstü bir beraberliğimiz var (maşallah) lakin benim bitmez tükenmez bir kıskandırma tutkum var ancak hiç merak etmeyin ya biliyorum fazla pozitif yapıyorum lakin tutamıyorum kendimi rahatsızlık boyutuna ulaştı birde bir konudan daha takviye istiyecem sizden bilmiyorumgalibaçok amaçok fazla sevdigimden olsa gerek bana yaptıgı en küçük negatif bişeyde herşeyi koparasım var daha sonra bitti diyorum yalvarıyo yakarıyo değil olmaz senle yapamam diyorum sonra diyoki ben ölüyorum bak görürsün bittim ben bu tlf kapansın sn beni yeniden bulamazsın bu kere aglayıp sızlamaya başlıyorum ne olur felaket beni ama şuda var diyorum ama ben asap anımayken ne yapıyosam kendimi engelliye miyorum varsın söylediğim lafları yut sana söylediğim bütün köt lafların hepsi bana olsun ne oluyacak ya ben başıma yıkım alıyorum ne olur yadım edin

858,478Konular
981,301Mesajlar
29,565Kullanıcılar
Üst Alt