Fcebooktan Paylaşabileceğiniz Cuma Günü Sözleri Buyrun Facebook Cuma Günü Sözleri Cuma Günü Mesajları Facebook Sevgili melekler, cuma günleri için facebookunuzdan paylaşabileceğiniz, sevdiklerinizin cumasını kutlayabileceğiniz birbirinden anlamlı Facebook Cuma Günü Sözleri ile karşınızdayız fcebooktanpaylasabileceginizcumagunusozleribuyrun5c5565392c481alt 1549100341 1549100341 fcebooktanpaylasabileceginizcumagunusozleribuyrun5c556539617bbfcebooktanpaylasabileceginizcumagunusozleribuyrun5c556539617bb fcebooktanpaylasabileceginizcumagunusozleribuyrun5c556539617bb Allah'ım! Dillere epope, gönüllere ilaç rahmetin ile merhametini dileniyor ve bizleri insan olarak haşretmeni istiyoruz Hayırlı nurlu cumalar Ey Rabbimiz! İşlerimizde muvaffakiyetler ihsan eyle Yanlış yollara gidenleri gittikleri yoldan döndür Hanelerimize sevinç nasip eyle Kaldırmakta zorlanacağımız yüklerle bizleri imtihan eyleme Darda ve zorda koyma Amin Cumanız mübarek olsun Allah'ım Üstünlük vermeyen ilimden, doymayan nefisten, ilahi dergaha yükselmeyen amelden, kabul olmayan duadan sana sığınırım Amin Cumamız kutsal olsun Allah'ım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle Selatü selaya yolladım mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek cuma'ya Şanslı cumalar Ya Rabbi cumayı en bereketli gün yaptığın gibi bizi de o günün bereketiyle bereketlenenlerden eyle Cuma'mız Kutsal Olsun Hayırlı Cumalar Allahım, Hazreti Muhammed ve Âline her vakit, her an ve her durumda, diğer tüm rahmet ettiğin kullarınki kadar, hatta Senden başkasının bilemeyeceği sayıda kat kat salât eyle! Hiç kuşkusuz Sen dilediğini yapansın Cuma'mız kutsal olsun Ey RabbimSenin bağışlama ve mağfiretinin dairesi, bizi bela ve musibetlerden uzaktan tutacak kadar geniştir Bize rahmetinle muamele buyur Ey Rabbim Gazabından bizi belli kıl Rabbim Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah Bir müslüman, Cuma günü gusul abdesti alıp, Cuma namazına giderse, bir haftalık günahları inşallah af olur ve her adımı için sevap verilir Allah (cc) cumamızı ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah Rahat ve güven içinde yenen kuru bir ekmek,endişe içinde yenen baldan daha tatldırNamus içinde yaşanan bir çadır,ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamktan daha sevimlidirCumanız Mübarek Olsun Benim günahim varsada senin gibi halikim var Muhammed Aleyhisselam dostum var İlahi kabre vardigim gece lütfeyle, yalniz kaldigim gece bilmedigimi bildir *Kabrimi nur ile doldur Kevser sarabina daldir, yüce cemalini göster Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin tasa ortağısın Beni benden uzağa beygir, senden uzağa atma Cumanız kutsal olsun Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun Saadetler hepimizin olsun Ne kurulan bağlar bozulsun, nede dostlar unutulsun Cumanız kutsal olsun Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma dost olan ve bütün gönüllerin tasa ortağısın Beni benden uzağa beygir, senden uzağa atma Cumanız mübarek olsun