Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkadaşlar problemimin yeri burasımı bilmiyorum ama problem şu fear
2 kez update etti oyunu açmak istedim ama acmıyor hatta veriyor reset attım yine olmadı sizce sorun nerede??????
Yardım:Cold Fear yükledim oyunu forumdan indirdim *****i yoktu onuda bulduk hallettik işimizi oyuna girmek istedigimde siyah bir görüntü vede monitörün bir uyarı mesajı ile karşılaştım ses var oyun calisiyor gibi ama monitörde aynen aşagıdaki uyarı vardı? neden olabilir?
2553 khz 2006 hz...
Arkadaşlar , Skyrımi sorunsuz oynuyordum Sonra ödev yapmak üzere oyunu kapattım ve internette araştırma yatım vs vs Ardından bilgisayarı kapadım Yaklaşık bir buçuk saat sonra tekrar açtım ve hemen Skyrım'e girdim Oyunda başta hiçbir problem yoktu Drogansearch daydım ve ev satın almak için...
Arkadaşlar ,ben dün kurdum deamon toolsla xmen i oyuna girdim görüntüde biraz bozukluk vardı ama oynanmayacak kadar değil neyse oynadım bayaa sonra oyundan attı durduk yere girdim yeniden attı sonra cd nin içiçnde directx vardı bide 1 tane windows güncellemesi vardı onları yükledim belki görüntü...
Arkadaşlar Ve Moderatör Arkadaşlarım
Bu Konuyu 2 Defa Açışım Ama Diğerinde Oldu Demiştim
Sorun Yine Ortaya Çıktı
Size Denediğim Yolları Açıklıyım
Ben Bu Hatayı İlk Aldığımda Format Atmıştım
Formatta Biçimlendirmeyi Hızlı Olsun Diye Hızlıyı Seçtim
Arkadaşda Hızlı Olmayanı Seçerek...
merhaba arkadaşlar sorunum UC
şimdi en bastan size anlatmak istiyorum
oyunu bir dükkandan aldım o gün bilgisayara kurucaktım 2 DVD ve 1 dvd part1 2dvd ise part2 parcaları bulunmakta1 gün parçaları belirlenen dizine çıkarttım kurdum ve oynadım nihayetinde ancak pc'de çok gereksiz prog ve...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.