Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fear da bir hata var

fear da bir hata var

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar problemimin yeri burasımı bilmiyorum ama problem şu fear
2 kez update etti oyunu açmak istedim ama acmıyor hatta veriyor reset attım yine olmadı sizce sorun nerede??????

Similar threads

Yardım:Cold Fear yükledim oyunu forumdan indirdim *****i yoktu onuda bulduk hallettik işimizi oyuna girmek istedigimde siyah bir görüntü vede monitörün bir uyarı mesajı ile karşılaştım ses var oyun calisiyor gibi ama monitörde aynen aşagıdaki uyarı vardı? neden olabilir? 2553 khz 2006 hz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Arkadaşlar , Skyrımi sorunsuz oynuyordum Sonra ödev yapmak üzere oyunu kapattım ve internette araştırma yatım vs vs Ardından bilgisayarı kapadım Yaklaşık bir buçuk saat sonra tekrar açtım ve hemen Skyrım'e girdim Oyunda başta hiçbir problem yoktu Drogansearch daydım ve ev satın almak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Arkadaşlar ,ben dün kurdum deamon toolsla xmen i oyuna girdim görüntüde biraz bozukluk vardı ama oynanmayacak kadar değil neyse oynadım bayaa sonra oyundan attı durduk yere girdim yeniden attı sonra cd nin içiçnde directx vardı bide 1 tane windows güncellemesi vardı onları yükledim belki görüntü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaşlar Ve Moderatör Arkadaşlarım Bu Konuyu 2 Defa Açışım Ama Diğerinde Oldu Demiştim Sorun Yine Ortaya Çıktı Size Denediğim Yolları Açıklıyım Ben Bu Hatayı İlk Aldığımda Format Atmıştım Formatta Biçimlendirmeyi Hızlı Olsun Diye Hızlıyı Seçtim Arkadaşda Hızlı Olmayanı Seçerek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
merhaba arkadaşlar sorunum UC şimdi en bastan size anlatmak istiyorum oyunu bir dükkandan aldım o gün bilgisayara kurucaktım 2 DVD ve 1 dvd part1 2dvd ise part2 parcaları bulunmakta1 gün parçaları belirlenen dizine çıkarttım kurdum ve oynadım nihayetinde ancak pc'de çok gereksiz prog ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt