Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fecebookta sohbette nasıl gülücük konur

0
100

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14

Facebook sohbette en çok kullanılan ifadeler ve kısa yolları şöyledir:

Facebook gülen güler yüzlü yüz işareti iki nokta üst üste : ve daha sonra kapa ) parantez işareti

üzgün yüz ifadesi iki nokta üst üste : ve sonra aç parantez işareti (

dil tümdengelim amblem kodu iki nokta defalarca ve sonradan p harfi

sırıtan, gülen yüz smileyi :d iki nokta defalarca ve sonra d harfi

şaşırma efekti, şaşırmış surat ifadesi iki nokta defalarca ve sonradan o harfi

göz kırpma emoticonu noktalı virgül ve sonradan kapa parantez işareti *

Similar threads

fecebookta sohbette nasıl gulucuk konur Facebook sohbette en cok kullanılan ifadeler ve kısa yolları şoyledir: Facebook gulen gulumseyen yuz işareti imagesfecebooktasohbettenasilgulucukkonur5b00a719a99dc iki nokta ust uste : ve sonra kapa ) parantez işareti uzgun yuz ifadesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
facebook sohbette gülücük işareti nasıl koyacam Kızlar face yeni kullanmaya başladım Sohbette gülücük ifadesi nasıl konur öğrenmek istiyorum sizden  
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Noktalama işaretleri ve kullanıldığı yerler nokta () 1 cümlenin sonuna konur 2 kısaltmaların sonuna konur 3 sayılardan sonra sıra söylemek için konur 4 bir yazının maddelerini bildiren sayı ya da harflerden daha sonra konur 5 tarihlerin yazılışında gün, ay ve yılı belirten sayıları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
NOKTALAMA İŞARETLERİ 1)NOKTA (): a)Tamamlanmış cümle sonlarında kullanılır: *Gözlerin gözlerime değince felaketim olurdu ,ağlardım *Beni sevmiyordun,bilirdim b)Kısaltmalardan sonradan kullanılır: * vb *Prof *Dr *Cad *Alm *Ar İng c)Sıra bildiren rakamlardan sonradan “inci eki yerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
noktalama işaretlerinin tümü, noktalama işaretlerinin kullanıldığı yerler, noktalama işaretlerinin kullanımı, noktalama işaretlerinin kullanıldığı yerler ve örnekler NOKTALAMA İŞARETLERİ 1)NOKTA (): a)Bitmiş tümce sonlarında kullanılır: *Gözlerin gözlerime değince felaketim olurdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,505Konular
982,725Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt