Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fecre dal!.

fecre dal!.
0
35

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
fecre dal! fecre dal ne seslenmek fecre dal yılın şarkısı fecre dal! fedai cembiyeleri ile cenkte kaldi, surlarimda kahpe uyuya daldi suretim şarap misali eskidikce degeri artti serserim,serim giotin alti kalbimde senede kac kere birisi idam aldi? şaibelerim şairimdi, şakaci zoraki sifatti rihtimlarimdan gemiler kalkti, yolcular agirladim agir agir revanlarim guneştim bir ara yagmur, oldum kendi deryalarimda kendimi zorla bogdum spekulatif duşlerin spazmi var stagflasyon onlemliydi, sozumu kesme girişiminde bulunan herkeseydi radikal argolar soyle ne süre bitti aşka dair tangolar? her işte bir racon var haydi egoma sponsor ol! ecemle ecele giderim rabbenami bir hic ugru tersledim offff haşaaaaaaaa! bir dilekti vurgun oldu, vodka redbull cigere doldu sagopa nadir ayyaş oldu cemre gec de olsa duştu kelimelerdi kerimelere ve kertelerime munzeviydim dunveyi senaryolarda rapdenen bahirdim munasebetsiz kufru bastim, onurun canini yaktim alti senedir aklindayim, cekemedin yoo farkindayim rapimtraksin, sen reel degilsin yazdiklarina sadik olamadin, soyle kac eşlisin? muaf biraktim seni ve kitlelerini, sarfiyatlarim fiyatsiz anonim oldu haykirişlarim az once dogdum halatim yirmi yedi bogum sele gitti agustosum vasiyet etmek istedim şarkilarimi kizima, her zaman sonunda kendimi vurdum sarjoru doldurdum koştugum bu yolda yarimi sonladim ve kocaman adama dondum sanma cok telaşliyim, durgunum azıcık solgunum yuzum, bitkinim ufaklik sen de gel peşimden amma cok caliş! duvarda yazmaz her kural, yumruk yersin yilma kalk, dayan! bu abi yerle cok sevişti duşmek hic ayip degil, kalkmasini bil! ve acele et şu gozyaşini sil! sagopa idol oldu bak dedim babam, ben dayandim buraya değin geldim 27 adim takma kendimden can sıkıntımm, onceden beridir bir olum takintim bunu da yuzume vurmasinlar sade evde yuzum asik, dişarda sempatik takildim  

858,496Konular
981,884Mesajlar
29,921Kullanıcılar
essekbaba31Son üye
Üst Alt