Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fed yerel yönetimler için destek programını genişletiyor

Fed yerel yönetimler için destek programını genişletiyor
0
36

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
2257032_720x360.jpg

ABD merkez bankası Fed, bazı ihtiyaç sahibi toplulukların atlanmış olabileceği endişelerinin ardından, daha küçük borçlanıcıları kapsayabilmek için, 500 milyar dolar büyüklüğündeki eyalet ve yerel yönetimler için acil kredi programını genişletiyor.

Fed, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, "Yeni koşullar altında
, ABD eyaletleri, doğrudan menkul kıymet ihraç etmeleri için, nüfusu dikkate alınmaksızın, koşullara uyan en az iki kent ya da ilçeyi Fed'in Yerel Yönetim Likidite İmkanı'na dahil edebilecek," dedi.

Fed, ayrıca, "Her eyaletin valisi ayrıca, bu imkandan doğrudan yararlanabilecek şartları yerine getirebilmesi için, gelirleri genellikle yönetim faaliyetlerinin (toplu taşıma, hava alanları ve kamuoyu hizmetleri gibi) işletilmesinden gelen iki menkul kıymet arz eden kent ya da ilçeyi de belirleyebilecek" açıklamasında bulundu.

Hazine Bakanlığı'ndan gelen fonlarca desteklenen ve toplam 500 milyar dolara kadar kredi sağlayabilen yerel yönetim kredi imkanı, Fed'in koronavirüs pandemisinin ekonomik etkilerini giderebilmek için hazırladığı 9 acil kredi programından birini oluşturuyor.

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt