Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Federasyon Başkanı Hasan Doğan vefat etti

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, Bodrum ’da geçirdiği yürek krizinin sonucunda 52 yaşında hayatını kaybetti Başbakan Erdoğan, yakın arkadaşı Doğan ’ın vefatı üzerine Bodrum ’a gidiyor

BODRUM 14 Şubat 2008 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına seçilen Hasan Doğan, Bodrum ’un Torba beldesindeki Alkoçlar Otel ’de Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile yemek yemek yerken kalp krizi geçirdi ve Özel Bodrum Hastanesi ’ne kaldırıldı

Hasan Doğan, hastanede yaklaşık 90 dakika süren müdahaleye rağmen kurtarılamadı Özel Bodrum Hastanesi Başhekimi Op Dr Abdullah Servet, “Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan hayatını kaybetti dedi

Abdullah Mal Varlığı, hastane önünde gazetetecilere yaptığı açıklamada, Hasan Doğan ’ın kalp krizi geçirdiğini belirterek, “Bize söylendiği anda birincil müdahaleyi durum uygun yaptık sonradan sayın Doğan ’ı ambulansla hastaneye aldık Solunum ve yürek durmuştu Takriben 90 dakika hastaya müdahale ettik Elimizden geleni yaptık oysa Doğan ’ı kaybettik Başımız sağolsun diye konuştu Servet, gazetecilerin Hasan Doğan ’ın sıcak havada yediği ağır yemekten nedeniyle kriz geçirmiş olabileceği yolundaki soruları üzerine, “kimsesiz yemek yemek krize neden olmaz Olasılıkla Hasan Doğan ’da krize yatkınlık vardı yanıtını verdi

ULUSAL FUTBOLCULAR HASTANEYE KOŞTU
Hastane önünde toplanan fazla sayıda yurttaş, Hasan Doğan için gözyaşı dökerek üzüntü yaşıyor

Hastaneye gelenler aralarında Fatih Terim ’in yanısıra, ulusal futbolcular Rüştü, Semih, Tuncay ve Arda ile Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Fenerbahçeli idareci Mahmut Uslu, Ahmet Çakar, Kazım Kanat ile Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan da bulunuyor Hastaneye gelen bir takım milli futbolcuların ağladıkları görüldü

BAŞBAKAN ERDOĞAN, BODRUMA GİDİYOR
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yakın arkadaşı Hasan Doğan ’ın vefatını öğrendikten daha sonra Bodrum ’a hareket etti Başbakan Erdoğan ’a Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu eşlik ediyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ’la Bodrum ’a gitmek için yola çıktı

52 yaşında yürek krizi sonucu vefat eden Doğan Ankara ’da 14 Şubat tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul sonrası Futbol Federasyonu başkanlığına seçilmişti Hasan Doğan, toplam 143 gün başkanlık yaptı

HASAN DOĞAN KİMDİR?
Haluk Ulusoy ’un arkasından başkanlığı devralan Hasan Doğan, 1956 yılında Kastamonu ’nun Abana ilçesinde doğdu Birincil, orta ve lise öğrenimini İstanbul ’da yapan Doğan, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Alet Mühendisliği Bölümü ’nü bitirdikten sonradan 19791980 ’de İngiltere ’de lisan eğitimi aldı

19811988 arası Koç Holding bünyesindeki Beldesan firmasında pazarlama koordinatörü olarak devir bölge Doğan, 1988 yılında kurucusu olduğu Ramsey ’in genel müdürlüğü görevini üstlendi Aysel Doğan ile evli olan ve Zeynep ile Selim adlı 2 çocuğu bulunan Doğan, Ramsey AŞ Yönetim Kurulu Üyeliği, Gürmen AŞ Idare Heyeti Üyeliği, KipTeks AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı, Star Medya Yayıncılık Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüttü

Doğan, Levent Bıçakcı ’nın Futbol Federasyonu başkanı olduğu dönemde, federasyonda başkanvekili olarak ödev almıştı

Doğan ’ın, bu görevleri dıştan, İstanbul Sanayi Odası Meclisi, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sanayi Konseyi, Boks Federasyonu Idare Heyeti üyelikleri vardı Futbol Federasyonu Başkanı olan Doğan, bunun yanına Türkiye Ulusal Olimpiyat Komitesi üyeliği ile Beşiktaş Kulübü kongre üyesiydi

Hasan Doğan döneminde A Ulusal Futbol Takımı, İsviçre ve Avusturya ’da gerçekleştirilen Avrupa Futbol Şampiyonası ’nda sözde finale yükselerek, büyük bir başarıya imza atmıştı

Doğan, son olarak Ulusal Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ile olan sözleşmeyi 2019 yılına değin uzatmıştı

Ben yeni öğrendimÇok şaşırdım daha geçen gün Fatih Terim'i ikna ediyordu ayrılmasın diyeBaşımız sağolsun Allah rahmet eylesin
*