Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Felc hastası icin okunacak dua

0
163

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0

İmamı Muhammed bin Sa ’id Busayri hazretleri evliyanın buyuklerindendir Kendisine felc hastalığı geldi Bedeninin yarısı hareketsiz kaldı ResUlullaha tevessul edip, insanların en ustununu oven meşhUr kasidesini hazırladı Ruyada ResUlullahı gorup huzurunda okudu Resulullahın cok hoşuna gidip arkasından mubarek hırkasını cıkarıp, imama giydirdi Bedeninin felcli olan yerlerini mubarek eli ile sığadı Uyanınca, bedeni sağlam gordu Hırkai se ’adet de arkasında idi Bunun icin, bu kasideye “Kasidei burde denildi

İmamı Busayri sevinerek, sabah namazına giderken, takva sahibi meşhUr bir zata rastladı Kendisine, kasideni dinlemek isterim dedi Benim kasidelerim coktur Hepsini herkes bilir dedi Kimsenin bilmediği bu gece ResUlullaha okuduğunu istiyorum deyince, bunu hic kimseye soylemedim Nerden anladın dedi O zat da, imamın ruyasını, olduğu gibi haber verdi

Bu kaside, hastalara okununca, iyi oldukları, okunan yerlerin dertlerden, belalardan emin oldukları goruldu İstenen faydasının hasıl olması icin, inanmak ve halis niyyet ile orijinalinden, aslından okumak lazımdır Kasidenin aslı kitapcılardan temin edilebilir

Similar threads

Kasidei burde ne demektir? Kasidei burde Selefiyeciler, nicin Kasidei Burde'ye saldırıyorlar? Selefiyeciler, Resulullahın ovulmesini hazmedemiyorlar Bizzat Allahu tealanın ovduğu, (Sen olmasaydın, kainatı yaratmazdım) buyurduğu Peygamber efendimizin ovulmesine tahammul edemiyorlar Onu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Felç hastası için okunacak duâ İmâmı Muhammed bin Sa ’îd Busayrî hazretleri evliyanın büyüklerindendir Kendisine felc hastalığı geldi Bedeninin yarısı uyuşuk kaldı Resûlullaha tevessül edip, insanların en üstününü öven meşhûr kasîdesini hâzırladı Rüyâda Resûlullahı görüp huzurunda okudu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
rızkın bol olması icin dua,Rızkın bollaşması icin okunacak dualar Rızkın Bollaşması İcin Okunacak Dua Ya Allahu, ya Rabbi, ya Hayyu, ya KayyUmu, Ya Zel Celali ve ikram Es'eluke bismikel azimila'zami, enterzukani helalen tayyiben Allahumme in kane rızkuna fissemai enzilhu, ve in kane...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
hastanın iyileşmesi icin okunacak dualar,hasta olan kişiye okunacak dua, hastalar icin dua Eshabı kiramın buyuklerinden Osman bin Huneyf bildiriyor; İyi olması icin dua istiyen bir amaya, abdest alıp, iki rekat namaz kılmasını, sonra “Allahumme inni es'eluke ve eteveccehu ileyke biNebiyyike...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
HATTAT HAFIZ OSMAN EFENDİ Osmanlı Devletinde yetişen alim, veli ve buyuk hattatlardan 1642 (H1052) senesinde İstanbul'da doğdu Babası, HasekiCamiinin muezzini Ali Efendi idi Zamanının hat ustadı olması sebebiyle, ilmi yonden cok hattatlığı ile meşhUr oldu Osmanlı Devletinin en meşhUr hattadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt