Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fener Balığı Buğulama

Fener Balığı Buğulama

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Fener Balığı Buğulama (6 Kişilik)

Malzemeler:
1 kg fener balığı (fileto çıkarılmış)
2 adet orta boy domates
34 adet sivri biber
1 limonun suyu
2 adet orta boy soğan
12 demet maydanoz
1 çay bardağı zeytinyağı
1 dişsarmısak
Tuz,Karabiber
34 adet defne yaprağı

HAZIRLANIŞI :
Balıkları yıkadıktan sonra yayvan bir tencereye dizin Domateslerin kabuklarını soyup, halka halka doğrayın Dilimlenmiş domatesleri balıkların üzerine yerleştirin
ince doğranmış biber ile halka şeklinde doğranmış soğanı balıkların üzerine serpiştirinBir kabın içinde zeytinyağı limon suyu, tuz ve karabiberi karıştırıp, balığın üzerine dökün
Birkaç defne yaprağı da ilave ederek tencerenin kapağını kapatınOrta hararetli ateşte 2025 dakika kadar pişirdikten sonra düzgün bir biçimde servis tabağına alın
Fener buğulamanı üzerine kıyılmış maydanoz serperek servis yapın
 
858,497Konular
981,901Mesajlar
29,927Kullanıcılar
kalender1221Son üye
Üst Alt