Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fenerbahçe kreatif ajans arıyor

Fenerbahçe kreatif ajans arıyor
0
55

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
Fenerbahce%2DUniversitesi%2Dertelendi%2DSari%2Dlacivert%2Dkiyim%2D208518%2Ejpg

Fenerbahçe, futbol ekibi iki yıldırı çok makûs bir dönem geçirse de çok esaslı bir kulüp. Topluluğu her kuralda ekibin yanında ve ardında durmaya devam ediyor.

Kulübün futbol ve basketbol başta olmak üzere birçok branşta grubu var. Televizyonu ve Fenerium mağazalarıyla da başarılı işlere imza atan topluluğun maksadında daima bir üniversite kurmak vardı. Bu amacına yasal olarak 2016’da ulaşmıştı.

Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından kurulan "Fenerbahçe Eğitim, Kültür ve Sıhhat Vakfı", Yükseköğretim Kurulu’ndan Fenerbahçe Üniversitesi’nin kuruluş müsaadesini alıp, Üniversite 24 Kasım 2016 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Kanun ile kamu hukukî kişiliğini kazanmıştı.

Üniversite’nin Mütevelli Heyet Başkanlığını Medicana Hastaneler Zinciri’nin sahibi Dr. Hüseyin Bozkurt, Rektörlüğünü ise Prof. Dr. M. Emin Arat yürütüyor. Üniversite bünyesinde İktisadi ve İdari Bilimler, Bağlantı, Mühendislik ve Mimarlık, Sıhhat Bilimleri ve Spor Bilimleri Fakülteleri bulunuyor.

Üniversite İstanbul Ataşehir’de Metropol İstanbul’un bloklarından birini yerleşke olarak seçti. İkinci yerleşke alanı olarak da Silivri düşünülüyor.

2019-2020 öğretim yılında öğrenci kabul etmeye başlayan üniversitenin idaresi bu yıl daha argümanlı olabilmek için tanıtıma ehemmiyet veriyormuş. Bu doğrultuda çalışmalara başlamış. İstanbul’un ünlü kreatif ajanslarına davet yapılmış.

Fenerbahçe Üniversitesi markasına ait reklam ve bağlantı faaliyetleri için bir ajansla çalışılacakmış. Ünlü ajanslar bu ihaleye hazırlanıyormuş. Bakalım hangi ajans ipi göğüsleyecek?..

Para Mecmuası