Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

fenerbahçe marşları sözleri

fenerbahçe marşları sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
fenerbahçe marşı sözleri

Fenerbahçe Burası Kadıköy Burdan Çıkış Değil

Vallahi bırakmayız yenmeden
Madem geldin paldır küldür
Hiç gücenme hiç deformasyon
Neyine güvendin neyine bilmem
Ant ettim ben vazgeçmem
Yakalarsam affetmem

Gel gel gel kim olursan gel
İster sarıl bana
İster darıl bana

BURASI KADIKÖY BURDAN ÇIKIŞ DEĞIL!!!
DEĞIL YOK ÇIKIŞ YOK
KUSURA BAKMA BİZDEN KAÇIŞ DEĞIL
DEĞIL DEĞIL YOK KAÇIŞ DEĞIL (YOK YOK DEĞIL YOK DEĞIL DEĞIL DEĞIL)

Fenerbahçem

a bu sampiyonluk yolu tarihin havarda dolu avrupa sen kendini koru fenerim geliyor deli doymuş adina tarih yazmislar adini kalplere kazimislar yediden yetmise herkez seni bastaci yapmislar fenerim ölurum kupalardan yandan sansin değil kanaryaam sampiyon baska yoluu değil

alir heppinin resmini fener adi cikmis herkezi yener rakipleri ettin bin beter canimiz kanimizsin fener (2x)

yolu sampiyonluk yolu tarihin havarda doymuş avrupa sen kendini koru fenerim geliyor çılgın batmış adina tarih yazmislar adini kalplere kazimislar yediden yetmise herkez seni bastaci yapmislar fenerim ölurum kupalardan yandan sansin yok kanaryaam sampiyon baska yoluu yok

alir heppinin resmini fener normal cikmis herkezi yener rakipleri ettin bin beter canimiz kanimizsin fener (2x)

alir heppinin resmini fener alışılagelmiş cikmis herkezi yener rakipleri ettin bin beter canimiz kanimizsin fener (4x)

Şampiyon Fenerbahçe

cok güzeldir senin rengin
sariyla laciverti canim bilirim
seni çılgın gibi seviyorum
alemde seni tek geciyorum

söylüyorum simdi bak gururlaaa

rakipleri kiskandiran bir tarihin var (1907)
düsmanlari uslandiran taraftarin var
ne mutlu seni basina tac edene
tek sözüm var SAMPIYON FENERBAHCE *

858,496Konular
981,804Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt