iltasyazilim
FD Üye
fenerbahçe marşı sözleri
Fenerbahçe Burası Kadıköy Burdan Çıkış Değil
Vallahi bırakmayız yenmeden
Madem geldin paldır küldür
Hiç gücenme hiç deformasyon
Neyine güvendin neyine bilmem
Ant ettim ben vazgeçmem
Yakalarsam affetmem
Gel gel gel kim olursan gel
İster sarıl bana
İster darıl bana
BURASI KADIKÖY BURDAN ÇIKIŞ DEĞIL!!!
DEĞIL YOK ÇIKIŞ YOK
KUSURA BAKMA BİZDEN KAÇIŞ DEĞIL
DEĞIL DEĞIL YOK KAÇIŞ DEĞIL (YOK YOK DEĞIL YOK DEĞIL DEĞIL DEĞIL)
Fenerbahçem
a bu sampiyonluk yolu tarihin havarda dolu avrupa sen kendini koru fenerim geliyor deli doymuş adina tarih yazmislar adini kalplere kazimislar yediden yetmise herkez seni bastaci yapmislar fenerim ölurum kupalardan yandan sansin değil kanaryaam sampiyon baska yoluu değil
alir heppinin resmini fener adi cikmis herkezi yener rakipleri ettin bin beter canimiz kanimizsin fener (2x)
yolu sampiyonluk yolu tarihin havarda doymuş avrupa sen kendini koru fenerim geliyor çılgın batmış adina tarih yazmislar adini kalplere kazimislar yediden yetmise herkez seni bastaci yapmislar fenerim ölurum kupalardan yandan sansin yok kanaryaam sampiyon baska yoluu yok
alir heppinin resmini fener normal cikmis herkezi yener rakipleri ettin bin beter canimiz kanimizsin fener (2x)
alir heppinin resmini fener alışılagelmiş cikmis herkezi yener rakipleri ettin bin beter canimiz kanimizsin fener (4x)
Şampiyon Fenerbahçe
cok güzeldir senin rengin
sariyla laciverti canim bilirim
seni çılgın gibi seviyorum
alemde seni tek geciyorum
söylüyorum simdi bak gururlaaa
rakipleri kiskandiran bir tarihin var (1907)
düsmanlari uslandiran taraftarin var
ne mutlu seni basina tac edene
tek sözüm var SAMPIYON FENERBAHCE *
Fenerbahçe Burası Kadıköy Burdan Çıkış Değil
Vallahi bırakmayız yenmeden
Madem geldin paldır küldür
Hiç gücenme hiç deformasyon
Neyine güvendin neyine bilmem
Ant ettim ben vazgeçmem
Yakalarsam affetmem
Gel gel gel kim olursan gel
İster sarıl bana
İster darıl bana
BURASI KADIKÖY BURDAN ÇIKIŞ DEĞIL!!!
DEĞIL YOK ÇIKIŞ YOK
KUSURA BAKMA BİZDEN KAÇIŞ DEĞIL
DEĞIL DEĞIL YOK KAÇIŞ DEĞIL (YOK YOK DEĞIL YOK DEĞIL DEĞIL DEĞIL)
Fenerbahçem
a bu sampiyonluk yolu tarihin havarda dolu avrupa sen kendini koru fenerim geliyor deli doymuş adina tarih yazmislar adini kalplere kazimislar yediden yetmise herkez seni bastaci yapmislar fenerim ölurum kupalardan yandan sansin değil kanaryaam sampiyon baska yoluu değil
alir heppinin resmini fener adi cikmis herkezi yener rakipleri ettin bin beter canimiz kanimizsin fener (2x)
yolu sampiyonluk yolu tarihin havarda doymuş avrupa sen kendini koru fenerim geliyor çılgın batmış adina tarih yazmislar adini kalplere kazimislar yediden yetmise herkez seni bastaci yapmislar fenerim ölurum kupalardan yandan sansin yok kanaryaam sampiyon baska yoluu yok
alir heppinin resmini fener normal cikmis herkezi yener rakipleri ettin bin beter canimiz kanimizsin fener (2x)
alir heppinin resmini fener alışılagelmiş cikmis herkezi yener rakipleri ettin bin beter canimiz kanimizsin fener (4x)
Şampiyon Fenerbahçe
cok güzeldir senin rengin
sariyla laciverti canim bilirim
seni çılgın gibi seviyorum
alemde seni tek geciyorum
söylüyorum simdi bak gururlaaa
rakipleri kiskandiran bir tarihin var (1907)
düsmanlari uslandiran taraftarin var
ne mutlu seni basina tac edene
tek sözüm var SAMPIYON FENERBAHCE *