En guzel fenerbahceyle sozleri,
Buyukluk Gecmiste Gizlidir Buyuk Takim Mazisinden Bellidir
Sensiz hayat bir işkence, dilimdesin Gunduz gece satır satır, hece hece şampiyonsun Fenerbahce
Hayatta Fenerbahce ’den başka hicbir şeyi olmayan ben, hayatta Fenerbahce ’den başka herşeyi olana acırım
Ben herkesin icinde tekim Tek olduğum surece zafer benim Cunku ben Fenerbahceliyim
Ne sinema, ne tiyatro, ne de İstanbul ’da bir gece En buyuk eğlence Fenerbahce
Her insan fenerli doğar ama sonra yoldan cıkar
Senin neyine vuruldum biliyor musun, o sahaya cıkarken, taraftarı selamlarken, herkesin sana hayranlıkla bakmasına Kısacası senin asaletine vuruldum Fenerbahce
Yağmurlarda camurda İstanbul ’da deplasmanda senin icin cektik cefa hakkımız bu mu kanarya
Bana kartalı veya cimbomu tut cennete gireceksin? Deseler, ben bir Fenerbahceli olarak cehenneme girmeye razıyım derim
Bu sene son olmalı, arkası olmamalı soyletme artık fener acı hasret şarksını
Bir Fenerbahceli dunyaya bedeldir, o da atamızdır!
Ben herkesin icinde tekim cunku ben Fenerbahceliyim
Atam izindeyiz biz de Fenerbahceliyiz
Cimbom sana Kadıkoy extra large
Avrupa avrupa duy sesimizi işte bu Fener ’in ayak sesleri
1907 de doğdu aşkımız, sarılacivert renkleri oldu şarkımız, sporun her dalında bizim sanımız, hic bitmedi bitmeyecek bizim aşkımız
Fenerbahce forması tutkulu bir aşık gibidir Sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yuzune bakmaz
Kalpleri fetheden renkler, yaşa Fenerbahce Turk ’un kalbi senle atar, yaşa Fenerbahce Mazinde bir tarih yatar,yaşa Fenerbahce Ne mutlu seni sevene, yaşa Fenerbahce
Ne okulu bitirmek, ne bir genc kızı sevmek, en buyuk dileğimiz seni şampiyon gormek
6 Kasım bir utanctır ama utanacak yuzu olmayanın stadda ne işi var Gelmeyin kardeşim şukru saracoğluna
Biz fb li doğduk fb kalacağız olene kadar Fenerbahceliyiz fenerbahce
Sarıyla lacivert kalbimizin yıldızı, şampiyon ol Fenerbahce al bizim canımızı
Bir gun herkes Fenerbahceli olmasın bırakında o şeref gercek Fenerbahcelilere kalsın
Fenerbahceli olmak yurek ister bu yureği taşımak ağır bir yuktur ben ise bu yuk altında ezilmeye razı bir Fenerbahceliyim
Gulersem sevincim, ağlarsam gozyaşım, olursem toprağım ol Fenerbahcem
1907 de doğdu aşkımız, sarılacivert renkleri oldu şarkımız, sporun her dalında bizim şanımız, hic bitmedi bitmeyecek bizim aşkımız!!
Haydi bastır şanlı Fener senin sevgin omre bedel ne kupalar ne oduller ne de Cimbomlu geceler bu dunyada tek isteğim var mutlu ol yeter
Mac yaparken sahada sarı kanaryalar, rakip takıma krampon toplatırlar! Sıkı dur karşı defans! Fener geliyor, şut ve goool ağları deliyor!
Fenerbahce forması tutkulu bir aşık gibidir Sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yuzune bakmaz
Buyukluk gecmişte gizlidir, buyuk takım mazisinden bellidir
Kalpleri Fetheden Renkler,yasa Fenerbahce! Turk'un Kalbi Senle Atar,yasa Feenrbahce!
Mazinde Bir Tarih Yatar,yasa Fenerbahce! Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce!
Gulersem Sevincim, Aglarsam Gozyasim, Olursem Topragim Ol Fenerbahcem
Senin Sevginle Geldik Bu Dunyaya Konusmayi Ogrendik Ilk Sozumuz Kanarya
Buyukluk Gecmiste Gizlidir Buyuk Takim Mazisinden Bellidir
Sensiz hayat bir işkence, dilimdesin Gunduz gece satır satır, hece hece şampiyonsun Fenerbahce
Hayatta Fenerbahce ’den başka hicbir şeyi olmayan ben, hayatta Fenerbahce ’den başka herşeyi olana acırım
Ben herkesin icinde tekim Tek olduğum surece zafer benim Cunku ben Fenerbahceliyim
Ne sinema, ne tiyatro, ne de İstanbul ’da bir gece En buyuk eğlence Fenerbahce
Her insan fenerli doğar ama sonra yoldan cıkar
Senin neyine vuruldum biliyor musun, o sahaya cıkarken, taraftarı selamlarken, herkesin sana hayranlıkla bakmasına Kısacası senin asaletine vuruldum Fenerbahce
Yağmurlarda camurda İstanbul ’da deplasmanda senin icin cektik cefa hakkımız bu mu kanarya
Bana kartalı veya cimbomu tut cennete gireceksin? Deseler, ben bir Fenerbahceli olarak cehenneme girmeye razıyım derim
Bu sene son olmalı, arkası olmamalı soyletme artık fener acı hasret şarksını
Bir Fenerbahceli dunyaya bedeldir, o da atamızdır!
Ben herkesin icinde tekim cunku ben Fenerbahceliyim
Atam izindeyiz biz de Fenerbahceliyiz
Cimbom sana Kadıkoy extra large
Avrupa avrupa duy sesimizi işte bu Fener ’in ayak sesleri
1907 de doğdu aşkımız, sarılacivert renkleri oldu şarkımız, sporun her dalında bizim sanımız, hic bitmedi bitmeyecek bizim aşkımız
Kalpleri fetheden renkler, yaşa Fenerbahce Turk ’un kalbi senle atar, yaşa Fenerbahce Mazinde bir tarih yatar,yaşa Fenerbahce Ne mutlu seni sevene, yaşa Fenerbahce
Ne okulu bitirmek, ne bir genc kızı sevmek, en buyuk dileğimiz seni şampiyon gormek
6 Kasım bir utanctır ama utanacak yuzu olmayanın stadda ne işi var Gelmeyin kardeşim şukru saracoğluna
Biz fb li doğduk fb kalacağız olene kadar Fenerbahceliyiz fenerbahce
Sarıyla lacivert kalbimizin yıldızı, şampiyon ol Fenerbahce al bizim canımızı
Bir gun herkes Fenerbahceli olmasın bırakında o şeref gercek Fenerbahcelilere kalsın
Fenerbahceli olmak yurek ister bu yureği taşımak ağır bir yuktur ben ise bu yuk altında ezilmeye razı bir Fenerbahceliyim
Gulersem sevincim, ağlarsam gozyaşım, olursem toprağım ol Fenerbahcem
1907 de doğdu aşkımız, sarılacivert renkleri oldu şarkımız, sporun her dalında bizim şanımız, hic bitmedi bitmeyecek bizim aşkımız!!
Haydi bastır şanlı Fener senin sevgin omre bedel ne kupalar ne oduller ne de Cimbomlu geceler bu dunyada tek isteğim var mutlu ol yeter
Mac yaparken sahada sarı kanaryalar, rakip takıma krampon toplatırlar! Sıkı dur karşı defans! Fener geliyor, şut ve goool ağları deliyor!
Buyukluk gecmişte gizlidir, buyuk takım mazisinden bellidir
Kalpleri Fetheden Renkler,yasa Fenerbahce! Turk'un Kalbi Senle Atar,yasa Feenrbahce!
Mazinde Bir Tarih Yatar,yasa Fenerbahce! Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce!
Gulersem Sevincim, Aglarsam Gozyasim, Olursem Topragim Ol Fenerbahcem
Senin Sevginle Geldik Bu Dunyaya Konusmayi Ogrendik Ilk Sozumuz Kanarya