Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fenerbahce Sozleri ve Sloganları

Fenerbahce Sozleri ve Sloganları
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Fenerbahce Sozleri, Fenerbahce Sloganları

DEĞİŞMEYİZ SENİ Neyleyim Bu Dunyayı Sen olmayınca Efsanesin Sen Kanarya Ne Paraya,Ne De Pula Değişmeyiz Seni Asla!!!!!! Melodi:Ne beşiktaş,ne cimbom ne de trabzon bu sen sensin şampiyon

KANARYASIN SEN Kanaryasın Sen Bizim Canımız; SarıLacivert Akar Kanımız, Seviyoruz Seni Canı Gonulden Kanaryasın Sen Bizim Canımız! LaY LaY LaY LaY LaY LaY!!!!

FENERBAHCEM BENİM Fenerbahcem Benim Biricik Sevgilim! Soyle Senden Başka Kimim Var Benim!!! Seninle Ağlarım,Seninle Gulerim! Soyle Senden Başka Kimim Var Benim!!!

BU BUYUK AŞK Haydi Batır Şanlı Fener Senin Sevgin Omre Bedel Ne Kupalar,Ne Oduller,Ne De cimbOmlu Geceler, Tek Dileğimiz Var Mutlu Ol Yeter!!! Bir Sevgi Bu Anlatılamaz Anlatsan Da Anlaşılamaz, Bunu HicBir Kitap Yazmaz,Fenerli Olmayan Bilmez, Bu Dunyada Tek Buyuk Var Kabul Edilmez!!!

SEN COK YAŞA Fenerbahcem Sen Cok Yaşa! Canım Feda Olsun Sana! Hic Bir Şeye Değişilmez; Senin Sevgin Bu dunyada!!!

1907 DOĞDU BU RENKLER 1907 Doğdu Bu Renkler, Taparcasına Sevdi Bu Kalpler Seni Sevmekle Cok Haklıyız Olene Kadar Kanaryalıyız!!!!

BİR KİŞİ BİN KİŞİ Bir Kişi Bin Kişi Yuz Bin Kişiyiz! Her Macta Arkanda ki Milyonlar Biziz! Yağmur Camur Demeden Koşarız Sana! En Buyuk En Buyuk Fenerbahcemiz!!! Her Hafta Her Macta Hep Yanındayız! Fenerbahceliyiz Biz Gole Doymayız! 345 Olsun Daha İsteriz! En Buyuk En Buyuk Fenerbahcemiz!!! Haydi Gol Haydi Gol Haydi Haydi Gol! Şampiyonluk Yolu Bu Senindir Bu Yooolll!!!!

1907 MARŞI 1907'de Doğdu Aşkımız, SarıLacivert Renkleri Oldu Şarkımız, Sporun Her Dalında Bizim Şanımız, Hic Bitmedi Bitmeyecek Bizim Aşkımız!!! Sarı Lacivert Rengimiz, Fenerbahce Her Şeyimiz! Hic Bir Şeye Değişmeyiz! Cunku FENERBAHCELİYİZ!!!

858,519Konular
981,234Mesajlar
31,096Kullanıcılar
jessySon üye
Üst Alt