Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fenerbahçe sözleri

Fenerbahçe sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
En Hoş Fenerbahçe Sloganları

Sevgili WisH'in Galatasaray Sözlerinden daha sonra Fenerbahçe taraftarları için sözler eklemeden olmaz

Konunun devamına bildiğiniz beğendiğiniz Fenerbahçe sözleri varsa ekleyebilirsiniz

Senin neyine vuruldum biliyormusun, o sahaya çıkarken , taraftarı selamlarken, herkesin sana hayranlıkla bakmasına Kısacası senin asaletine vuruldum FENERBAHÇEM

Ne okulu son vermek, ne bir genç kızı hoşuna gitmek, sen büyük dileğim seni Şampiyon görmek

Bir fenerli 10 beşiktaşlı, 20 trabzonlu ve tüm cümbomlulara bedeldir

Itina ile aslan edep edilir Kullanım : Herhangi bir FENERBAHÇELİ

Fenerbahçe forması tutkulu bir aşk gibidir Sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yüzüne bakmaz

Ne sinema, ne tiyatro, nede İstanbul'da bir gece En büyük eğlence FENERBAHCE

Güzeller içinden bir seni seçtim Kalbimi sana ben sana verdim Bu alemde kral sensin Fenerbahçe Şampiyonlun için saldır FENERBAHÇE

Sarı lacivert rengimiz şanpiyonluk hedefimiz hiç bir şeye değişmeyiz çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü fenerbahçeliyiz

Bir gün herkes galatasaraylı olacak Kötü yola düşecek Aklı başlına gelecek 364 gün Fenerbahçe'ye geçecek

Senin sevgin erişilmez, hiçbirşeye ayrı, hiçbir ekip ölümüne desteklenmez Tek sözcük herşeye değerinde ; FENERBAHÇE

Ey şanlı Fenerbahçe o sahaya çıktığında muhalif takımın oyuncuları eli ayağına dolaşır Dolaştığındada başlarlar bağırmaya beni çöz diye

Sarını yanına lacivert koydum, senelerdir ben senin esirin oldum yağmurdada çamurdada yanında oldum, Fenerbahçe sen bizim herşeyimizsin eğlenelim arkadaşlar fener geliyor, kadıköyde bugece bayram oluyor, üstünlük bizimdir, alem geliyor, kaldırın bayrakları EFSANE DÖNÜYOR

Dünyada iki türlü insan topluluğu vardır Biri Fenerbahçeliler diğeri ise Fenerbahçeli olduğunu bilmeyenler

Hayatımdaki Herşey Yalan , Tek Gerçek Sensin Fenerbahçem

ATAM izindeyiz bizde Fenerbahçeliyiz

Bir Gün Cümbür Cemaat FeNeRBaHçEli olmasın!!Bırakın da o haysiyet bize kalsın *

858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt