Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fenerbahçe'de Uzun Süredir Kadro Dışı Olan Mesut Özil Sessizliğini Bozdu: ''Ben Tatil Yapmaya Gelmedim''

Fenerbahçe'de Uzun Süredir Kadro Dışı Olan Mesut Özil Sessizliğini Bozdu: ''Ben Tatil Yapmaya Gelmedim''
0
106

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Geçtiğimiz dönem Fenerbahçe'de takım dışı bırakılan Mesut Özil, hakkında çıkan tezler ile ilgili toplumsal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Detaylar ????

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Mesut Özil, geçtiğimiz dönem takım dışı bırakılmıştı.

Fenerbahçe'nin yeni teknik yöneticisi Jorge Jesus da basın toplantısında Mesuz Özil kararının devam edeceğini açıklamıştı.

Tüm bunlar yaşanırken Mesut Özil'in futbolu bırakıp espor oyuncusu olacağı bile tez edildi.

Mesut Özil ise tüm bu argümanlara bugün toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi:

'Kamuoyunda şahsımla ilgili yapılmaya çalışılan itibarsızlaştırmaları engellemek ve topluluğumuzu hakikat bilgilendirmek ismine bu açıklamayı yapmak istedim.

Öncelikle ferdi olarak özel bir program eşliğinde hazırlıklarımı yapıyor, her an çocukluk aşkıma kavuşmak ve katkı vermek ismine sabırla vaktimin gelmesini bekliyorum.

Ben Fenerbahçe’ye ve vatanım Türkiye’ye tatil yapmaya gelmedim. Ulu formamızı terlettiğim her anda katkı vermekten diğer bir maksat unsur edinmedim.

Çocukluk aşkım Fenerbahçe’de yaşamayı istek ettiğim bir çok gayem var. Bunları gerçekleştirmeden futbolu bırakmayacağım.

Hem ben, hem de kulübüm futbolun tabiatında olan bir süreçten geçiyoruz. Bu süreci en yeterli formda atlatarak sevdam Fenerbahçe’ye hizmet etmek en büyük isteğimdir.

Taraftarlarımızdan ricam, medyada çıkan palavra haberlere prestij etmemeleridir.'