Fenerbahçeİile İlgili Mesajlar Bu konu;Fener bahçe mesajları hakkında data vermektedir eşimin fenerbahçeye olan ve benim senelerdir anlayamadığım aşkı, tutkusu vehiç bir maçını kaçırmaması beni hernekadar çıldırtsada fenerbahçeye gönül veren meleklerimiz için bu konuyu açılmak istedimFenerbahçe ile ilgili mesajlar fenerbahçeli meleklerimiz için hoş sözler ve mesajlar bölümümüzde 1549098808 1549098808 fenerbahceiileilgilimesajlar5c555f3d2ea1ffenerbahceiileilgilimesajlar5c555f3d2ea1f fenerbahceiileilgilimesajlar5c555f3d2ea1f fenerbahçe ile ilgili mesajlar fenerbahçeye gönül veren meleklerimiz için hoş sözler ve mesajlar bölümüzdeBu dünyada her şey yalan bir tek reel senin inan yolun sonu ölüm olsa vazgeçmem ben bu sevdadan Fenerbahçe Bu bir cumhuriyet, fenerbahçe cumhuriyeti kardeşim Bir gün cümbür cemaat Fenerbahçeli olmasın!!Bırakın da o asalet bize kalsın Atam izindeyiz bizde Fenerbahçeliyiz Hayatımdaki her şey yalan, tek gerçek sensin Fenerbahçe'm Dünyada iki türlü insan topluluğu vardır Biri Fenerbahçeliler diğeri ise Fenerbahçeli olduğunu bilmeyenler Dünyada iki türlü insan topluluğu vardır Biri Fenerbahçeliler diğeri ise Fenerbahçeli olduğunu bilmeyenler Sarını yanına lacivert koydum, yıllardır ben senin esirin oldum yağmurda da çamurda da yanında oldum, Fenerbahçe sen bizim her şeyimizsin eğlenelim arkadaşlar fener geliyor, Kadıköy'de bu gece bayram oluyor, şampiyonluk bizimdir, alem geliyor, kaldırın bayrakları efsane dönüyor Galatasaraylılar zaman kaybetmeden Fenerbahçe'ye geçin yoksa son pişmanlık fayda etmez Ey şanlı Fenerbahçe o sahaya çıktığında karşı taraf takımın oyuncuları eli ayağına dolaşır Dolaştığında da başlarlar bağırmaya beni çöz diye Senin sevgin erişilmez, hiçbir şeye benzemez, hiçbir takım ölümüne desteklenmez Tek sözcük her şeye değer ; Fenerbahçe Bir gün cümbür cemaat Galatasaraylı olacak kötü yola düşecek aklı başlına gelecek 364 gün Fenerbahçe'ye geçecek Sarı lacivert rengimiz üstünlük hedefimiz hiç bir şeye değişmeyiz çünkü çünkü çünkü çünkü çünkü Fenerbahçeliyiz Fenerim benim fenerim benim Allahını seveyim canımı vereyim uğrunda öleyim fenerim benim Güzeller içinden bir seni seçtim Kalbimi sana Ben sana verdim Bu alemde kral sensin Fenerbahçe Şampiyonlun için saldır Fenerbahçe Bu sene son olmalı, arkası olmamalı söyletme artık fener acı hasret şarksını Maç yaparken sahada sarı kanaryalar, muhalif takıma krampon toplatırlar! Sıkı dur karşısında sıkı savunma! Fener geliyor, şut ve goool ağları deliyor! Ben herkesin içinde tekim Tek olduğum sürece galibiyet benim Çünkü ben Fenerbahçeliyim Sensiz hayat bir işkence, dilimdesin Gündüz gece satır satır, hece hece şampiyonsun Fenerbahçe Hayatta Fenerbahçeden diğer hiçbir şeyi olmayan ben, hayatta Fenerbahçeden diğer herşeyi olana acırım Ne sinema, ne tiyatro, ne de İstanbulda bir gece En büyük gösteri Fenerbahçe Her insan fenerli doğar ama sonradan yoldan çıkar Fenerbahce forması ihtiraslı bir aşık gibidir Sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yüzüne bakmaz Senin neyine vuruldum biliyor musun, o sahaya çıkarken, taraftarı selamlarken, herkesin sana hayranlıkla bakmasına Kısacası senin asaletine vuruldum Fenerbahçe Yağmurlarda çamurda İstanbulda deplasmanda senin için çektik zulüm hakkımız bu mu kanarya Bana kartalı veya cimbomu tut cennete gireceksin? Deseler, ben bir Fenerbahçeli olarak cehenneme girmeye razıyım derim Bu sene son olmalı, arkası olmamalı söyletme artık fener acı hasret şarksını Bir Fenerbahçeli dünyaya bedeldir, o da atamızdır! Ben herkesin içinde tekim çünkü ben Fenerbahçeliyim Atam izindeyiz biz de Fenerbahçeliyiz Cimbom sana Kadıköy extra large Avrupa avrupa duy sesimizi işte bu Fenerin etap sesleri 1907 de doğdu aşkımız, sarılacivert renkleri oldu şarkımız, sporun her dalında bizim sanımız, hiç bitmedi bitmeyecek bizim aşkımız Kalpleri fetheden renkler, yaşa Fenerbahçe Türkün kalbi senle atar, yaşa Fenerbahçe Mazinde bir tarih yatar,yaşa Fenerbahçe Ne mutlu seni sevene, yaşa Fenerbahçe Ne okulu bitirmek, ne bir genç kızı hoşuna gitmek, en büyük dileğimiz seni şampiyon görmek 6 Kasım bir utançtır ama utanacak yüzü olmayanın stadda ne işi var Gelmeyin kardeşim şükrü saraçoğluna Biz fb li doğduk fb kalacağız ölene değin Fenerbahçeliyiz fenerbahçe Sarıyla lacivert kalbimizin yıldızı, kazanan ol Fenerbahçe al bizim canımızı Bir gün cümbür cemaat Fenerbahçeli olmasın bırakında o itibar reel Fenerbahçelilere kalsın Fenerbahçeli almak kalp ister bu yüreği taşımak ağır bir yüktür ben ise bu tartı aşağı ezilmeye razı bir Fenerbahçeliyim Gülersem sevincim, ağlarsam gözyaşım, ölürsem toprağım ol Fenerbahçem 1907 de doğdu aşkımız, sarılacivert renkleri oldu şarkımız, sporun her dalında bizim şanımız, hiç bitmedi bitmeyecek bizim aşkımız!! Haydi bastır şanlı Fener senin sevgin ömre layık ne kupalar ne ödüller ne de Cimbomlu geceler bu dünyada tek isteğim var mutlu ol yeter Maç yaparken sahada sarı kanaryalar, karşı taraf takıma krampon toplatırlar! Sıkı dur karşısında defans! Fener geliyor, şut ve goool ağları deliyor! Fenerbahçe forması ihtiraslı bir aşık gibidir Sevdiğini bırakmaz, sevmediğinin de yüzüne bakmaz Cömertlik geçmişte gizlidir, büyük takım mazisinden bellidir Kalpleri Fetheden Renkler,yasa Fenerbahce! Turk'un Kalbi Senle Atar,yasa Feenrbahce! Mazinde Bir Tarih Yatar,yasa Fenerbahce! Ne Mutlu Seni Sevene,yasa Fenerbahce! Buyukluk Gecmiste Gizlidir Buyuk Takim Mazisinden Bellidir Gulersem Sevincim, Aglarsam Gozyasim, Olursem Topragim Ol Fenerbahcem Senin Sevginle Geldik Bu Dunyaya Konusmayi Ogrendik Birincil Sozumuz Kanarya