Fenerbahce Turkiye Kupası Geyikleri,Sosyal medyada kupa geyikleri
Fenerbahce'nin 29 yıl aradan sonra kupayı kazanması sosyal medyada yankı buldu
29 yıllık hasreti gidermek icin Bursaspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahce 40′lık bir skorla Bursaspor ’u devirdi 29 yıl sonra Turkiye Kupası ’nı muzesine goturen Fenerbahce ’de buyuk sevinc yaşanıyor
İşte sosyal paylaşım sitelerinde Turkiye Kupası hakkında yapılan yorumlar şoyle
Rahat uyu Fred Cakmaktaş, Fenerbahce Turkiye Kupasını aldı
Tarihe tanıklık ettim!
ATV'nin yayın yonetmeni olsam, hemen alt koşeye TV'de ilk kezyazısı koyardım
Renkli televizyonda ilk kez kupa kaldıracaklar
Fenerbahce Turkiye Kupası'nı alıyor, ben de dahil 37552835 kişi ilk kez Fenerbahce'yi Turkiye Kupasını kaldırırken gordu
FB'nin 29 yıl sonra kupa alması ile dalga gecenler averajla kumede kaldıklarını ve 1314 yıl şampiyon olamadıklarını unutmasınlar
Real'in Barca'yı yenmesi, Messi'nin penaltı kacırması, RealBarca'nın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi Bunlar Fenerbahce'nin kupayı alacağının gostergesiydi
Macı kaydedin hemen Arşivlere alın Saklayın Print alın Caps alın bi şey yapın Fenerbahce Turkiye Kupası alıyor Mucizeeeee
Super Kupa'da goruşuruz Galatasaray Orada beraberlik yetmiyor
Fenerbahce'nin kupayı alması kesinleşince, kullanma kılavuzu verileceği acıklandı
Fenerbahce kupayı aldı Hala Mayalara inanmayan var mı?
imagesfenerbahcenin29yilkupageyikleri5b04260e65924
Fenerbahce'nin 29 yıl aradan sonra kupayı kazanması sosyal medyada yankı buldu
29 yıllık hasreti gidermek icin Bursaspor ile karşı karşıya gelen Fenerbahce 40′lık bir skorla Bursaspor ’u devirdi 29 yıl sonra Turkiye Kupası ’nı muzesine goturen Fenerbahce ’de buyuk sevinc yaşanıyor
İşte sosyal paylaşım sitelerinde Turkiye Kupası hakkında yapılan yorumlar şoyle
Rahat uyu Fred Cakmaktaş, Fenerbahce Turkiye Kupasını aldı
Tarihe tanıklık ettim!
ATV'nin yayın yonetmeni olsam, hemen alt koşeye TV'de ilk kezyazısı koyardım
Renkli televizyonda ilk kez kupa kaldıracaklar
Fenerbahce Turkiye Kupası'nı alıyor, ben de dahil 37552835 kişi ilk kez Fenerbahce'yi Turkiye Kupasını kaldırırken gordu
FB'nin 29 yıl sonra kupa alması ile dalga gecenler averajla kumede kaldıklarını ve 1314 yıl şampiyon olamadıklarını unutmasınlar
Real'in Barca'yı yenmesi, Messi'nin penaltı kacırması, RealBarca'nın Şampiyonlar Ligi'nden elenmesi Bunlar Fenerbahce'nin kupayı alacağının gostergesiydi
Macı kaydedin hemen Arşivlere alın Saklayın Print alın Caps alın bi şey yapın Fenerbahce Turkiye Kupası alıyor Mucizeeeee
Super Kupa'da goruşuruz Galatasaray Orada beraberlik yetmiyor
Fenerbahce'nin kupayı alması kesinleşince, kullanma kılavuzu verileceği acıklandı
Fenerbahce kupayı aldı Hala Mayalara inanmayan var mı?
imagesfenerbahcenin29yilkupageyikleri5b04260e65924