bilgisayarci
FD Üye
Fenerbahçe'den geçtiğimiz yaz transfer döneminde Rusya'nın Khimki kadrosuna transfer olan 26 yaşındaki futbolcu Kemal Ademi, yaptığı röportajda Türkiye'deki futbol nizamını kıymetlendirdi. Fenerbahçe'de oynadığı sırada menajerlerin kulüp liderleriyle çok yakın olduklarını belirten Kemal Ademi'nin açıklamalarından satır başlarını içeriğimizde bulabilirsiniz.
Kemal Ademi, Ria Novosti Haber Ajansı'na yaptığı röportajda Türkiye günleri hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.
Fenerbahçe'nin yaptığı teklif finansal açıdan çok uygundu
Basel'den Fenerbahçe'ye gelişi hakkında konuşan Kemal Ademi,
'Basel'de teknik yönetici değişti. Yenisiyle ortak bir lisan bulamadık. Ayrılmamız gerekti. Almanya bir seçenekti, lakin Fenerbahçe'nin Türkiye'nin en büyük kulübü olduğunu belirtmekte yarar var. Bunu saklamayacağım: finansal olarak teklif çok güzeldi.'
Mesut Özil ve Luiz Gustavo üzere yıldızlarla çalıştım
Türkiye'ye gittiğinize pişman mısınız sorusuna karşılık veren Ademi,
'Özil ve Luis Gustavo üzere yıldızlarla oynadığım için memnunum. Fenerbahçe'de de teknik yönetici değişikliği ile tıpkı durum yaşandı.'
Türkiye'de menajerlerle kulüp liderleri çok yakın
'Türkiye'de menajerler, maçları çok etkiliyor. Bir çok menajer kulüp lideriyle yakın irtibat kuruyor, takımda kimin olması gerektiğine karar veriyor. Enner Valencia ile hoş bir rekabetim oldu lakin ben nadiren alana çıkabiliyordum. Dört aylığına kiralanmak zorunda kaldım. (Fatih Karagümrük) O vakit da güzel değildim. Fenerbahçe'ye döndüğümde kendimi daha güzel hissediyordum fakat Türkiye'den ayrılmak istediğime karar verdim.'