Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Fenix35 Kimdir ?

Fenix35 Kimdir ?
0
228

adanali

FD Üye
Etkileşim
0
Web sitesi
bilgilihocam.com
F-D Coin
69
Selamlar arkadaşlar ben Çağdaş Kızılışık , Kanalımda genelde League of Legends öğretici içerikler bulabilirsiniz..Sezon 6 da Challenger aşamasına yükseldim , Dünya Diana 1.si ve Dünya Kha'Zix 2.si oldum. Sezon 9'da ise şu an Dünya Kda 1.si Dünya Diana 1. 2.si , Dünya Sylas 1.si 2.siyim. Otp birisi değil tüm şampiyonlara hakim olan biriyim.Ama tabiki assasinlere farklı yatkınlığım var.Kanalımda elimden geldiğince kaliteli içerikler ve öğretici videolar çıkarmaya çalışıyorum.Videolarımı takip etmek için kanalıma abone olabilirsiniz.

Similar threads

2022 Dünya Şampiyonası kura çekimi 11 Eylül'de LCS Şampiyonası yayınının akabinde gerçekleşecek. 11 Eylül'de Kuzey Amerika'nın LCS şampiyonu kupayı kaldırdıktan kısa bir müddet sonra kura çekimiyle League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası serüvenini başlatacağız! Ön Eleme Evresi Kurası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
MEHMET DİNÇ KİMDİR? Yakın bir zamanda kısa bir süre içerisinde elde ettiği şöhretten dolayı Çılgın dondurmacı kimdir? Sorusu sosyal medya ve internet kullanıcıları tarafından en çok merak edilen konular arasında girmiştir. Asıl adı Mehmet Dinç olan Çılgın Dondurmacı, Antalya’nın Lara bölgesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Spor Toto Süper Lig'de sezonu ilk 4'te bitirmek ve UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale çıkmak isteyen sarı-kırmızılıların yeni hocasının kim olacağı merak ediliyor. beIN SPORTS muhabiri Kutlu Akpınar'ın aktardığı bilgilere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
League of Legends şampiyonları Akali, Ahri, Evelynn, Seraphine ve Kai’Sa’nın alternatif cihan sürümlerini içeren sanal bir pop kümesinden esinlenen koleksiyon, Logitech G’nin yüksek performanslı oyun ekipmanlarını içeriyor. K / DA koleksiyonu içinde yer alan ve oyunculara eksiksiz bir oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
League of Legends Nedir? League of Legends, 27 Ekim 2009 tarihinde Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir video oyunudur. Riot Games, 2012 yılında Türkiye sunucularını işleve soktu. Bu yıldan itibaren oyuncuları, oyunu Türkçe oynama imkanına sahip oldular. Aynı zamanda oyun tamamen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,739Kullanıcılar
Üst Alt