Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fenomen Danla Bilic'ten üzücü haber! Kedisi patates...

Fenomen Danla Bilic'ten üzücü haber! Kedisi patates...
0
63

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
111
fenomen_danla_bilicten_uzucu_haber_kedisi_patates_1636371845_22.jpg

Toplumsal medya fenomeni Danla Bilic, üzücü haberi Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Herkesin sevgilisi olan kedisi Patates hayatını kaybettiğini duyurdu.

Toplumsal medya fenomeni Danla Bilic, üzücü haberi Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. "İçimdeki acıyı, meskendeki boşluğu anlatabileceğim daha fazla sözüm yok" diyen Bilic'in paylaşımına çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Bilic, bir müddettir sahibi olduğu kedinin hayatını kaybettiğini duygulandıran bir not ile paylaştı. Bilic paylaşımında şu sözleri kullandı:

"Çok üzgünüm fakat sana biraz kırgınım, çok ani bıraktın beni. O kadar emindim ki poponu sallaya sallaya meskene geri döneceğine...Klinikteki yatağında sana latifeler yaptım, göbeğini ısırdım, yeniden hudut ettim seni. Son olduğunu bir saniye bile hissetseydim meskene döner miydim bugün? Bana hayatım boyunca unutamayacağım çok hoş bir sene yaşattın patates. Seni gören herkes de bilir ki sen çok özel bir kedisin.

İçimdeki acıyı, konuttaki boşluğu anlatabileceğim daha fazla sözüm yok. Artık seni büyüten annenin, asıl sahibinin yanındasın. Umarım bana emanet edildiğin bu son yaşında seni keyifli edebilmişimdir. Seni çok seviyorum oğlum."

858,506Konular
983,015Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt