Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Fenomen dizi EDHO'nun kadrosuna Levent Sülün katıldı

Fenomen dizi EDHO'nun kadrosuna Levent Sülün katıldı
0
34

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
fenomen_dizi_edhonun_kadrosuna_levent_sulun_katildi_1610649482_4556.jpg

Ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Levent Sülün, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna katıldı. Sülün, Diriliş Ertuğrul'da Simko karakterini canlandırmıştı.

Başrolünde Oktay Kaynarca'nın yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kadrosu büyümeye devam ediyor. Diziye son olarak, oyuncu ve seslendirme sanatçısı Levent Sülün dahil oldu. Pek çok önemli projede rol alan Sülün, Diriliş Ertuğrul dizisindeki Simko rolüyle hafızalarda yer edindi.

5cB2a_1610649347_1116.jpg

1995 yılından bu yana oyunculuk yapan Sülün mesleğe, Çiçek Taksi dizisiyle başlamıştı. Bir dönemin popüler çocuk dizisi Acemi  Cadı'da fizik öğretmeni Hulki'yi de canlandıran Sülün, çoğunlukla seslendirme çalışmalarıyla biliniyor.

Similar threads

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın hafıza kazınan yıldızı Oktay Kaynarca yeni sezonda ATV ile anlaştığı ortaya çıkmıştı. Oktay Kaynarca'nın çekimleri haziran sonu başlayacak olan dizinin adı "Ben Bu Cihana Sığmazsam" olacak. EDHO'nun dijital bir platformda yayın hayatına başlayacağı iddia...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisinde oynadığı Tekin karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Tevfik Erman Kutlu, TRT 1'de yayınlanan fenomen dizi Alparslan: Büyük Selçuklu'nun kadrosuna dahil oldu. "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi", "Kurtlar Vadisi Pusu", "Savaşçı" ve son olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın hafıza kazınan yıldızı Oktay Kaynarca yeni sezonda ATV ile anlaştığı ortaya çıkmıştı. Oktay Kaynarca'nın çekimleri haziran sonu başlayacak olan dizinin adı "Ben Bu Cihana Sığmazsam" olacak. Oktay Kaynarca, muhabirlerin sorularını yanıtladı. EDHO'nun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, EDHO'dan sonra ATV'ye yeni bir proje kazandırıyor. Çok ses getirecek Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Cezayir karakterine hayat verecek olan Kaynarca'ya Pelin Akil'in eşlik edeceği öğrenilmişti. Güçlü oyuncuları bir arada göreceğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Başarılı oyuncu Oktay Kaynarca, EDHO'dan sonra ATV'ye yeni bir proje kazandırıyor. Çok ses getirecek Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Cezayir karakterine hayat verecek olan Kaynarca'ya Pelin Akil'in eşlik edeceği öğrenilmişti. Güçlü oyuncuları bir arada göreceğimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
858,501Konular
982,605Mesajlar
30,361Kullanıcılar
moetiSon üye
Üst Alt