Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Fenomen imam'ın serüveni sürüyor... Jetten indi Rolls Royce'a bindi

'Fenomen imam'ın serüveni sürüyor... Jetten indi Rolls Royce'a bindi
0
110

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
Kendisini ‘Yetimlerin hizmetkarı’ olarak tanıtan Miraç Orbay’ın son videosu sosyal medyada gündem olmuştu. Videoda Orbay’ın özel bir jetle İstanbul’a geliş ve iniş anını paylaştığı görüldü. Görüntülerde “Özel jetimi gönderiyorum, seni aldırıyorum” diyen Orbay, “Cuma namazını Allah müsaade verirse Ayasofya’da kılacağız kardeşlerim” ifadelerini kullanmıştı.ROLLS ROYCE İLE BOĞAZ TURUŞimdi de Miraç Orbay’ın ultra lüks araç markası olan Rolls Royce ile boğaz turu yaptığı görüntüler gündem oldu.Yayınlanan videoda Orbay, “Hizmete bakın. Rolls Royce’a biniyorum ve makam aracıyla beraber İstanbul gezisine çıkıyoruz. Allah’a emanet olun kardeşlerim” ifadelerini kullandı.