Rihanna birçok istikamette ve mevzuda öncü! Tutumu, ideolojisi ve teknikleri ile günümüzün en başarılı hatunlarından biri olan Rihanna, moda ve hoşluk yerküresinde yarattığı fark ile tebrik topluyor.
2017’de kurulan Fenty Beauty, en ziyade fondöten ve concealer cilt tonu seçeneği içeren marka olarak muvaffakiyet elde etmişti. Daha sonra Rihanna’nın olurdan giden markalar, makyaj kesimini çeşitli ve kapsamlı hale getirmek için bir araya geldiler. Birebir formülü Savage x Fenty iç giysi koleksiyonunda sergileyen Rihanna, tüm vücut tiplerine sahip modelleri ile beğeni toplamıştı. Artık ise yeni lüks markası Fenty’i hayranlarına sunan ünlü müzikçi, yeni teşebbüsünde bir ‘statement’ yapmaktan kaçınmadı.
Geçtiğimiz günlerde markanın kampanyasından paylaşılan fotoğraflarda, fotoğraflanan modelin cildindeki yaralar ve izler fotoğraf editleme usulü ile silinmedi. Bölümün standartlarının tersine, modellerin yüzünde oynama yahut düzeltme yapmayan Fenty, Rihanna’ya övgü yağdırılmasına sebep oldu.
Çevre medyada tanınan mevzulardan biri haline gelen yeni Fenty fotoğraflar, kısa bir müddet içinde binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Fotoğraflarda mekan alan model Aweng Mayen Chuol daha evvel yüzündeki yaralar hakkında, “İnsanlar jaguara benzediğimi yahut ‘egzotik’ olduğumu söylüyorlar. Bazen kişilere: ‘Bana bakın, ben yalnızca yaralarımdan ibaret değilim, ben bir insanım’ diye bağırmak istiyorum. Lakin anlıyorum, bu bir merak. Farklı olduğumu biliyorum, yüzümde değişik özellikler olduğunu biliyorum lakin benim için hoşluk bu,” demişti.