Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ferdi Ozbeğen Buklum Buklum Şarkı Sozu

Ferdi Ozbeğen Buklum Buklum Şarkı Sozu
0
143

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ferdi Ozbeğen Buklum Buklum Şarkı Sozleri

29 Ocak'da tedavi gorduğu hastanede hayatını kaybeden Ferdi Ozbeğen'nin sevilen şarkılarından birtanesinin sozleri Buklum Buklum şarkı sozu sizlerle

Ne soylesen ne beklesen
Yaradandan ya da kaderinden
Ele gecmez istediğin
Uğruna savaş vermediysen

Sevilmeden de sevmeyi
Neyi ozlediğini bilmeyi
Acı da olsa yine gerceği
Gorup de soylemeyi bilmediysen

Sanki seni boğar gibi
Sanki yeniden doğar gibi
Sanki zaman zaman olur gibi
Acısını, cilesini cekmediysen

Hani buklum buklum boynunda
Hani paramparca ruhunda
Hani soran gozlerle kapında
Bekleyen dargın anıların gibi

Similar threads

Sezen Aksu Buklum Buklum şarkısı Sezen Aksu Buklum Buklum şarkı sozu Ne soylesen ne beklesen Yaradan’dan ya da kaderinden Ele gecmez istediğin Uğruna savaş vermediysen Sanki seni boğar gibi Sanki yeniden doğar gibi Sanki zaman zaman olur gibi Acısını, cilesini cekmediysen Hani...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Ferdi Ozbeğen Dilek Taşı Şarkı Sozleri Unlu şarkıcı Ferdi Ozbeğen'le butunleşen guzel bir şarkı sozu paylaşmak istiyoruz sizlerle Ferdi Ozbeğen Dilek Taşı şarkısının sozleri Gozumde canlanır koskoca mazi Sevgilim nerede ben neredeyim Sucumuz neydi ki ayrıldık boyle Kaybolmuş benliğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Ferdi Ozbeğen Kandil Şarkı Sozu Şarkıcı ve piyanist olan Ferdi Ozbeğen'in birbirinden guzel şarkıları var bu şarkılardan en beğenilenlerden biri olan Kandil şarkısının sozleri sizlerle Gun ışığında yola koyuldum Elimde kandil gozumde mendil Vefa arıyorum dost arıyorum Şefkat arıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
183
858,489Konular
981,519Mesajlar
29,655Kullanıcılar
yusuf2149Son üye
Üst Alt