Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ferdi Özbeğen Ne Kanseri?

Ferdi Özbeğen Ne Kanseri?
0
153

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ferdi Özbeğenin hastalığı ne

Ferdi Özbeğen Sıhhat

9 yıl önce diş tedavisi için gittiği doktorunun ısrarı ile analiz yaptıran ve Prostat kanseri olduğunu öğrenen Ferdi Özbeğen İstanbul'un karmaşasından kaçıp Bodruma Yerleşmiş

Diş tedavisi için gittiği dişçisine rahatsızlığından bahseden ve hemencecik analiz yaptırması yönünde ikna edilen Ferdi Özbeğen acı gerçekle tahliller sonucunda yüz yüze kazanç

Özbeğen hastalığı ile ilgili olarak şunları söyledi: Keçiboynuzu pekmezi, güneşte kurutulmuş siyah kayısı, ceviz, çekirdekli siyah üzüm kurusunun çok yardımsever olduğuna inanıyorum bir de Sezen Aksu özel bir karışım verdi bana, en ince ayrıntısına kadar nebati Sezen'in annesi ve babası bitkilerle fazla yakından ilgileniyorlar Sezen'i aradım bana bir sürü şey yazdırdı Arı sütü, keten tohumu, bal daha bir fazla şey, aktara gittim hepsini aldım Hekim tedavisine ek olarak uyguladım Hastalığıma geldi *

858,497Konular
981,952Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt