Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ferdi Tayfur Kimdir, Resimleri

Ferdi Tayfur Kimdir, Resimleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ferdi Tayfur Hayatı

Ferdi Tayfur Fotoğrafları

Ferdi Tayfur 1945 yılında Adana'da doğdu Meşhur tiyatro ve dublaj sanatçısı Ferdi Tayfur hayranı olan baba Cumali, en küçük oğluna Ferdi Tayfur adını koymuştur

Ferdi Tayfur birçok albüm çalışmasına imza atmıştır Seni Dilendim, Gönül Yorgunu, Sevda Yelleri, Emmoğlu, Çeşme, Geçen Sene, Her Saat Başında, Sanma Sana Dönerim, Merak Etme Sen, Ben de Özledim, Yıldızlar da Kayar, Huzurum Kalmadı gibi şarkıları ile ünlenmiştir

'da inşaat sektörüne de girmiştir

Yaklaşık 50 kaset ve 30'un üzerinde film yapan meşhur sanatçı 9 kez Altın Plak ödülü aldı 1982 yılında kendi namına Ferdifon Plakçılık şirketini kuran Ferdi Tayfur'un birincil evliliğinden 3 çocuğu, takriben 25 yıldır birlikte olduğu sinema oyuncusu Necla Nazır'dan da bir kızı bulunuyor 2000 yılında şeker hastalığı sonucu ayak parmaklarını kaybetmekten son anda kurtulan sanatçının yurtiçi ve açık havada milyonlarca hayranı bulunuyor

*

858,477Konular
981,281Mesajlar
29,557Kullanıcılar
efwistonSon üye
Üst Alt