Ferhan'ın Seslendirdiği Son Vicdan Azabı Şarkısının Sözleri Buyrun ferhan son vicdan azabı şarkı sözü ferhan son vicdan azabı şarkısının sözleri Sevgili melekler, Hakan Sarıca ile düet yaptığı Nerdeydin albümünden Ferhan son vicdan azabı şarkısının sözleri ile karşınızdayızferhaninseslendirdigisonpismanliksarkisininsozleribuyrun5c57a4609e314alt 1549247580 1549247580 ferhaninseslendirdigisonpismanliksarkisininsozleribuyrun5c57a460ce8ddferhaninseslendirdigisonpismanliksarkisininsozleribuyrun5c57a460ce8ddferhaninseslendirdigisonpismanliksarkisininsozleribuyrun5c57a460ce8dd Ferhan: Geç kalıyor gönül koşalım derken Vakit uçup gitmiş tutalım derken Bir hatıra senden bir hatıra benden Harcadık yılları ne kadar erken Bir anı senden bir hatıra benden Harcadık yılları ne kadar erken Hakan Sarıca: Şimdiki aklım olsaydı o zaman Miktar bırakmazdım yakasından Koşardım peşinden umutlarımın Hüsran olmazdı aşktan bende kalan Ferhan: Son pişmanlık avantaj etmez Üç günlük dünyada buna değmez Ağlamakla kahrolmakla Dağları yıkmakla dert tükenmez Hakan Sarıca: Şimdiki aklım olsaydı o zaman Miktar bırakmazdım yakasından Koşardım peşinden umutlarımın Hüsran olmazdı aşktan bende kalan Gün gelecek ömür bitecek elbet Pişmanlık boşuna gidecek elbet Bir veda senden bir veda benden Vefat yarından yakındır elbet Bir veda senden bir veda benden Vefat yarından yakındır elbet Ferhan: Şimdiki aklım olsaydı o zaman Miktar bırakmazdım yakasından Koşardım peşinden umutlarımın Hayal Kırıklığı olmazdı aşktan bende kalan Hakan Sarıca: Son vicdan azabı fayda etmez Üç jurnal dünyada buna değmez Ağlamakla sendeyimcom kahrolmakla Dağları yıkmakla tasa bitmez tükenmez Ferhan Hakan Sarıca: Şimdiki aklım olsaydı o zaman Miktar bırakmazdım yakasından Koşardım peşinden umutlarımın Hüsran olmazdı aşktan bende kalan Söz Müzik: Hakan Sarıca